Настільна версія
мова | язык

Рідкісний кадр: Оля Полякова з чоловіком.

29 Листопада, 07:56

Поділитися:

Стосунки головної Суперблондинки країни та її чоловіка Вадима можна назвати просто - справжня сицилійська сім'я. Що ж пов'язує Олю Полякову та її чоловіка з Cosa Nostra, як відбулась їхня перша зустріч, навіщо вона ховалась від нього у лісі і чому так довго приховувала від громадськості, дізнавався журнал Viva!

Як зізналася Оля Полякова, на перших порах всі питання і проблеми вирішував тільки чоловік Вадим.

«Коли ми тільки познайомилися, мій Вадик був Містер ВирішуюВсіПроблеми. І хоч на момент нашої зустрічі я була абсолютно самостійною дівчиною, коли з'явилася людина, яка огорнула мене тією турботою, я була зачарована», - розповідає Суперблондинка.

До речі, знайомство Олі Полякової з майбутнім чоловіком відбулось, як у казці. Артистка виступала на кораблі на честь дня народження Вадима, де зібрались усі його друзі та колеги і, за словами Суперблондинки, цього вечора сам Бог влаштував неймовірні спецефекти, щоб підкорити серце чоловіка:

«Почалася справжня гроза. Картина вийшла вражаюча: Сонце сідає, багряне небо, злива і Оля у своїй рожевій сукні. За жодні гроші такої інсталяції не зробиш», - згадує Вадим.

Незважаючи на всю романтику, сімейні стосунки Олі Полякової вже 11 років складаються дуже емоційно. Якось вночі артистка вибігла з машини прямо посеред лісу:

«Потім Вадик поїхав, а коли повернувся мене шукати, я сховалася в кущах і тому мені довелося йти пішки. Це був ліс, ніч, так страшно! Сама придумала, сама образилася, сама вибігла ... Зараз ми зовсім інші. Всі наші емоційні хвилі та з'ясування стосунків були доти, поки ми притирались. І ось сьогодні я скажу, що ми абсолютно притерлися, у нас взагалі немає приводів для таких ось історій».

На цілком резонне питання, чому Оля Полякова так довго приховувала чоловіка від громадськості, коротко і ясно відповів сам Вадим:

«Я ніколи не прагнув до публічності. Я б і зараз тут не сидів, якби Оля не запросила », - зізнався чоловік.

Ну а що з цього приводу думає сама артистка, як майбутній чоловік 11 років тому «розрулив» ситуацію з екс-бойфрендом Олі Полякової та інші несподівані подробиці їхнього сімейного життя, читайте у новому номері журналу Viva!
Помилковий заголовок — Hslrscybq rflh^ Jkz Gjkzrjdf p xjkjdsrjv/

29 Листопада, 07:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків