Настільна версія
мова | язык

Патріотичний рок-гурт ШАБЛЯ презентували збірку – «Браття українці»

29 Листопада, 08:53

Поділитися:

До альбому увійшла пісня «Браття Українці», яка досить швидко облетіла весь інтернет і стала народною для всіх патріотів України, а 10 жовтня 2015 року була признана офіційним гімном АТО на Всеукраїнському форумі учасників та ветеранів АТО. 

«Браття українці» стала строєвою піснею для батальйону Ім. Кульчицького Національної Гвардії України. Саме цей сингл в топ-10 найкращих пісень українських та зарубіжних виконавців військово-патріотичної тематики.

За словами лідера гурту, Вови Гейзера: «Цей альбом ми присвячуємо героїчному українському народу та всій світовій спільноті, кому небайдужа доля України, героям Небесної Сотні, воїнам АТО, добровольчим батальйонам, українській армії та військово-морському флоту України, політичним в’язням, всім тим, хто боронить кордони України, хто поклав своє життя за Вільну, Соборну і Незалежну Україну."


На думку українських музичних експертів гурт ШАБЛЯ - це нове слово в українській рок-культурі. Суміш європейського року, реггі, хіп-хопу, народного фольклору занурює в неперевершену атмосферу сучасного життя українців. Музиканти відомі своїм незламним патріотичним духом та неодноразово приймали участь у благодійних концертах в підтримку воїнів АТО.

Альбом доступний в iTunes  Офіційний сайт гурту: www.shablya.com​
Помилковий заголовок — Gfnhsjnbxybq hjr-uehn IF<KZ ghtptynedfkb p,shre – «<hfnnz erhfїyws»

29 Листопада, 08:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон