Настільна версія
мова | язык

Селін Діон втратила чоловіка

15 Січня, 17:06

Поділитися:

Канадська співачка Селін Діон стала удовою - після тривалої боротьби з раком помер її чоловік Рене Анджеліл. Про смерть 73-річного чоловіка повідомляється на офіційній сторінці артистки у Facebook.

"З глибокою скорботою повідомляємо, що 73-річний Рене Анджеліл помер сьогодні вранці у своєму будинку в Лас-Вегасі, після тривалої і мужньої боротьбу з раком", - йдеться у повідомленні.

Сім'я Діон попросила поважати їхнє особисте життя, а речник артистки пообіцяв оприлюднити подробиці смерті Анджеліла в найближчі кілька днів.
Нагадаємо, Селін та Рене познайомилися у 1980-му році, коли, тоді ще майбутні співачці, було 12 років, а чоловікові - 38 років. Вони почали зустрічатися в 1987-му році, а через чотири роки оголосили про заручини.

17-го грудня 1994-го Діон та Анджеліл одружилися в соборі Нотр-Дам в Монреалі, А 5-го січня 2000-го подружжя підтвердило свої весільні клятви в Лас Вегасі.

Того ж року в Рене виявили онкологічне захворювання. Тоді Селін Діон вирішила призупинити концертну діяльність, щоб проводити час з сім'єю. Через кілька років хвороба відступила і співачка повернулася на сцену.

У 2013-му році у Рене Анджеліла стався рецидив, і Діон знову пішла зі сцени. У березні 2015-го артистка оголосила про повернення до концертної діяльності.

У подружжя залишилося троє дітей: 14-річний Рене Чарльз і 5-річні близнюки Нельсон і Едді.
Помилковий заголовок — Ctksy Lsjy dnhfnbkf xjkjdsrf

15 Січня, 17:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон