Настільна версія
мова | язык

Дівчину шокувала записка безхатченка, якого вона нагодувала ...

19 Січня, 12:28

Поділитися:

Для молодої Кейсі Фішер цей день був абсолютно звичайним. Юна матір і студентка просто забігла попоїсти у ресторанчик, неподалік входу вона побачила біля дороги безхатченка.

Незабаром цей хлопець зайшов у сам заклад, сподіваючись на милосердя когось із відвідувачів. Грошей у бідолахи, зрозуміло, не було. Без допомоги Кейсі він так би і пішов з ресторанчика ні з чим.

Купивши нещасному їжі та гарячого чаю, молода мати вирішила поговорити з ним. Дівчина навіть не здогадувалась, що розмова стане для чоловіка неймовірно важливою!

Сама Фішер зараз згадує, що з боку її поведінка здалася б дуже настирливою. Дівчина невтомно намагалась відверто поговорити з хлопцем, чого, можливо, з ним ніхто не робив вже давно. Він особливо не пручався нав'язливості Кейсі і через декілька годин дівчина дізналась практично всю історію життя безхатченка.

Знедоленого бідолаху звали Кріс. У нього ніколи не було батька, а мама нещодавно померла від раку. Через те, що впоратись із таким потрясінням хлопець не зміг, він почав вживати наркотики. Скоро він опинився на узбіччі суспільства, а люди, які й раніше не поважали нещасного, почали ставитись до нього, як до прокаженого. Більшість з тих, хто зараз знаходиться на самому дні життя, могли б розповісти схожу історію ...

Години бесіди пролетіли непомітно і молодій мамі вже час було йти. Вибачившись перед Крісом, вона встала, але він попросив її почекати секундочку. Написавши декілька слів на зім'ятому чеку, безхатченко попросив вибачення за поганий почерк і попрощався з дівчиною покинувши зал.

Розгорнувши пізніше записку, Кейсі зрозуміла, наскільки доленосною була їхня зустріч.

«Сьогодні я хотів покінчити життя самогубством, але тепер, через тебе, вже не хочу. Дякую, прекрасна людино!»

Здавалося б, щира розмова - така дрібниця, але ж без неї Кріс вже б погойдувався десь на гілці. Декілька годин спілкування з дівчиною показали бідоласі, що у світі є хороші люди, і надали йому сили жити далі. Хто знає, може тепер хлопець знайде в собі сили відмовитися від згубної звички, почавши нове життя. 

Відправ цю статтю друзям і покажи їм, як важливо завжди залишатися людиною!
Помилковий заголовок — Lsdxbye ijredfkf pfgbcrf ,tp[fnxtyrf? zrjuj djyf yfujledfkf ///

19 Січня, 12:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій