Настільна версія
мова | язык

Японські винахідники змусили дерева літати

28 Січня, 11:11

Поділитися:

Відтепер рослини ростуть і левітують у повітрі. Творці сучасного японського проекту Air Bonsai гучно заявили про себе на сайті краудфандингового майданчика Kickstarter. Розумникам вдалося поєднати вирощування рослин у невеликих ємностях і магнітну левітацію.

 Про це повідомляє Mashable. Завдяки новому винаходу дерева зависли на висоті двох сантиметрів над спеціальною підставкою. Проект Air Bonsai створила команда, що базується в японському регіоні Кюсю.

Винахідники пояснили свою розробку просто: "Ми будемо відправляти вам поштою справжні рослини, щоб ви могли самостійно їх вирощувати у повітрі". Окрім того, що рослини левітують, вони нічим не відрізняються від звичайних. За ними потрібен регулярний догляд і полив.

Найдешевше набір Air Bonsai коштує 200 дол. Він включає в себе "енергетичну базу", адаптер змінного струму та круглий моховий м'ячик, який забезпечує живлення рослини. Інший набір коштує 230 дол. Адже для основи дерева використано камінь, а не мох.

Команда вже перевершила свій фінансовий поріг у 80 тис. дол. Це свідчить про те, що чимало людей хочуть придбати собі Air Bonsai. Зауважимо, у тому, що предмети левітують над магнітною підставкою, немає нічого нового. Проте поєднання динамічного та органічного компонентів вразило користувачів мережі та й інших винахідників.
Помилковий заголовок — Zgjycmrs dbyf[slybrb pvecbkb lthtdf ksnfnb
28 Січня, 11:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків