Настільна версія
мова | язык

Фотомить. Альфа Джаз Фест 2015

1 Вересня, 22:21

Поділитися:

П'ятий ювілейний міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest зібрав у Львові на трьох сценах найкращих джазових виконавців світу, які разом здобули 60 статуеток Grammy!

Подія тривала 5 днів з 25 по 29 червня.

Серед хедлайнерів Alfa Jazz Fest 2015 легендарний джазовий гітарист Джордж Бенсон, відомий кубинський музикант Пакіто Д’Рівера, молода і харизматична японська піаністка Хіромі, яка виступила у Львові в складі свого найвідомішого проекту The Trio разом з не менш знаменитими партнерами — басистом Ентоні Джексоном і барабанщиком Саймоном Філліпсом, екс-партнери Майлза Дейвіса гітарист Майк Стерн і саксофоніст Білл Еванс зіграли в складі супергрупи The Mike Stern/Bill Evans Band разом із басистом Томом Кеннеді та барабанщиком Стівом Смітом. Найбільш очікуваними для шанувальників джазу були виступи живих легенд імпровізаційної музики — піаніста і клавішника Хербі Хенкока, а також саксофоніста Вейна Шортера, який виступив в Україні вперше у складі Wayne Shorter Quartet — найкращої, на думку багатьох провідних джазових критиків, сучасної акустичної джазової групи разом з піаністом Данілом Пересом, контрабасистом Джоном Патітуччі і барабанщиком Браяном Блейдом.

Серед нововведень на ювілейному фестивалі була розширена пікнікова частина головної сцени фестивалю в Парку культури, де гості безкоштовно насолоджувались виступами зірок розмістившись в форматі амфітеатру.

* * *
Нагадаємо, наш портал підтримує джазову музику в Україні, зокрема українських музикантів. Ви також можете долучитися, активно голосуючи у нашому хіт-параді!

Помилковий заголовок — Ajnjvbnm/ Fkmaf L;fp Atcn 2015

1 Вересня, 22:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон