Настільна версія
мова | язык

Фотомить. Acoustic Quartet в «Передчутті нового»

19 Березня, 23:29

Поділитися:

Говорити по-своєму про важливе, напевно, є суть будь-якого "нового". І тремтіти від мурашок по шкірі, коли це нове знаходить відгук, напевно, є найбільша радість для обох — для того хто створив і для того хто сприймає. В «Передчутті нового» AQ грають про зміни, які, так чи інакше, стосуються багатьох з нас, і які (вони вірять) роблять наші тендітні внутрішні світи трішечки твердішими.

У концертний сет AQ включили музику з останнього альбому квартету, абсолютно нові композиції, а також кілька треків з попередніх двох дисків.

«Acoustic Quartet» — один з найбільш яскравих джазових колективів України, в музику якого назавжди закохується кожен, хто хоча б раз побував на їхньому концерті. Четверо приголомшливих музикантів в мить зачаровують навіть найдосвідченіших меломанів! Безстрашно пірнаючи то в саму гущу найскладніших вигадок, то в спокійне озеро простоти, музиканти прагнуть до особливої мети залишити вас наодинці зі справжнім враженням. На думку AQ, музика це не збірка сухих правил, а жива душа, повна неоднозначних смислів.

* * *
Нагадаємо, наш портал підтримує джазову музику в Україні, зокрема українських музикантів. Ви також можете долучитися, активно голосуючи у нашому хіт-параді!
Помилковий заголовок — Ajnjvbnm/ Фсщгыешс Йгфкеуе d «Gthtlxenns yjdjuj»

19 Березня, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій