Настільна версія
мова | язык

Науковець заявила, що розкрила природу кохання

11 Лютого, 18:27

Поділитися:

Антрополог із США доктор Гелен Фішер близько 30 років вивчала почуття любові і дійшла висновку, що все залежить від гормонів, які формують типи особистості, повідомляє Daily Mail.

У ході дослідження доктор Фішер умовно розділила всіх людей на чотири різних типи - дослідники, будівельники, керівники та учасники переговорів. На її думку, поведінку людей, які належать до типу керівників, формує високий рівень тестостерону.

Представники цієї групи є рішучими і вимогливими. Вони вважають за краще говорити відверто і володіють стратегічним мисленням. Ті, у кого домінує гормон дофамін, є дослідниками. Вони завжди прагнуть до новизни як у стосунках, так і в повсякденному житті. При домінуванні серотоніну люди, як правило, демонструють спокій і вірність, тому їх Фішер позначила як будівельників.

Надлишок естрогену властивий творчим і чуйним натурам з розвиненими соціальними навичками. Цей тип особистості отримав назву учасники переговорів. За словами антрополога, успіх або провал у будь-яких стосунках залежить від того, наскільки домінуючі риси нашої особистості співпадають з інтересами наших партнерів.

Помилковий заголовок — Yferjdtwm pfzdbkf? oj hjprhbkf ghbhjle rj[fyyz

11 Лютого, 18:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій