Настільна версія
мова | язык

Мадонна розповіла про зраду бойфренда

27 Лютого, 12:33

Поділитися:

Перебування на гастролях на Філіппінах навіяло поп-зірці Мадонні неприємні спогади особистого характеру, і вона відверто поділилася ними з публікою. Зі сцени під час концерту в Манілі співачка розказала, як її бойфренд наставив їй роги.

Про це пише "Contact Music".

"Я просто хотіла поділитися з вами невеличкою історією. Якось у мене була тренерка-фаліпінка, така красива, красива дівчина. Вона була гарна і дуже талановита як тренер, але вона трахнула мого бойфренда", - оголосила Мадж.

"Тож я її звільнила. Я просто хотіла з вами цим поділитися. У цьому випадку щасливого кінця не було", - додала співачка. Журналісти з'ясували, хто могла бути та підступна фітнес-краля, котра зрадила довіру зіркової клієнтки. Скоріше за все, Мадж мала на увазі тренерку Ніколь Вінхоффер, котра раптово перестала працювати зі співачкою в 2014-му році. Батько Ніколь – філіппінець.

Лишається загадкою, кого саме звабила Вінхоффер. У 2013-му році Мадонна розірвала кількарічні стосунки з танцівником Брахімом Зайбатом, а у 2014-му завела собі іншого молодого фаворита, теж танцівника Тімора Стеффенса. Проте довго той роман не тривав.

Як відомо, подейкують, нещодавно Мадонна знову зійшлася зі своїм екс-чоловіком Шоном Пенном. Але й він її буцімто зраджує.

Нагадаємо, на Філіппінах Мадж устигла розгнівати архієпископа та відвідати кілька притулків для дітей, інвалідів та нужденних. Вона сфотографувалася з нещасними дітлахами, не забувши у своєму Instagram, як завжди, промаркувати фото хештегом із назвою свого альбому і туру.
Помилковий заголовок — Vfljyyf hjpgjdskf ghj phfle ,jqahtylf

27 Лютого, 12:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій