Настільна версія
мова | язык

Захисники тварин напосілися на Міддлтон через рукавиці

11 Березня, 16:06

Поділитися:

Герцогиня Кембрижська Кейт Міддлтон розгнівала захисників тварин. На нещодавніх світлинах із фото відпочинку королівського сімейства в Альпах на ній угледіли рукавички, зроблені з хутра гарнюнього пухнастика – опосума.

Про це повідомляє "The International Business Times".

У лижних рукавицях Кейт начебто впізнали одну з моделей бренду "Alexski" вартістю в 420 доларів, із хутром опосума всередині.
У заяві організації РЕТА, котру цитує "Gossip Cop", говориться, що Міддлтон мала б усвідомлювати, якою впливовою фігурою вона є і який приклад подає.

Оскільки королівська родина Великої Британії публічно виступає за збереження дикої природи, з боку герцогині було б "неймовірним лицемірством" носити виріб, заради пошиття якого звіряткам трощать кістки у сталевих пастках.

Нагадаємо, кілька років тому активісти РЕТА уже зверталися до Кейт із проханням вплинути на принців Вільяма та Гаррі, щоби ті відмовилися від полювання на птахів. Як відомо, таку розвагу полюбляє й королева Єлизавета. Так свого часу багатьох шокували фото, на якому Її Величність особисто скручує голову пораненому фазанові.

Також шквал критики на свою адресу отримав принц Гаррі, коли в мережі спливло його фото з трупом буйвола.
Помилковий заголовок — Pf[bcybrb ndfhby yfgjcskbcz yf Vsllknjy xthtp herfdbws

11 Березня, 16:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків