Настільна версія
мова | язык

ПРЕМ'ЄРА кліпу від NAVSI100!

1 Квітня, 09:52

Поділитися:

Вже 7 місяців пісня “А я любив” від групи NAVSI100 звучить в радіоефірах і за цей час встигла побувати на переможних сходинках хіт-парадів і стати хітом. Настав час підсилити популярність відеокліпом! Час вже давно настав і кліп мав з’явитись ще наприкінці минулого року, але обставини змусили творчу команду перенести прем’єру.

Захар (продюсер групи NAVSI100):
"Колись я дотримувався думки “Якщо не вдається - роби щось інше”, але зараз я впевнений, що невдачі та перепони трапляються на шляху заради того, щоб продовжувати працювати і не здаватись. Сталось так, що змонтовану версію кліпу, яка вже була готовою місяць тому, нам не вдалось відновити через “фатальну програмну помилку”, тому довелось робити монтаж ще раз))"

Режисером та оператором кліпу став Роман Гамкало. Він вже багато років займається відеорекламою, кліпами і давно співпрацює та товаришує з продюсером групи.

Роман Гамкало (режисер кліпу):
“Цього разу мені довелось працювати з людьми, яких дуже любить об’єктив камери) Не треба нічого вигадувати для покращення картинки і з будь-якого ракурсу Уляна та Дмитро мають “навсі100шний” вигляд. Тому над цим кліпом я працював з особливою насолодою. Сподіваюсь, що Ви відчуєте той позитив, який з екранів доносять талановиті артисти групи"

Група була створена нещодавно і це їхнє перше відео. Музичного матеріалу в артистів вже достатньо для того, щоб відпрацювати не одну годину концерту. Трохи інформації про самих учасників. 

Дмитро Хвостенко - сильна половина дуету. Зараз Дмитро навчається на акторському факультеті ЛНУ, тому він з легкістю виконував усі завдання режисера та продюсера. Крім того, Дмитра Ви могли бачити у різних талант-шоу, а на “Х-Факторі” він став фіналістом. Взагалі, цього хлопця вже знає Україна і прихильниці втрачають голову від його голосу. 

Уляна Фарина - романтична перчинка групи, яка професійно опанувала фортепіано, вокал і вміє грати на будь-якому інструменті. А ще, вона вміє грати на нервах Дмитра, принаймні у дебютному відео. Крім того, у дівчини є багаторічний досвід живих виступів в Україні та за її межами.

Вони красиві, талановиті, харизматичні, одне слово - NAVSI100 ;)

Особлива подяка від групи NAVSI100 летить до:
Андрій Мудрик. Цей чоловік зробив так, що все відзнято якісно і красиво!
Христина Карась. Вона допомогла красивим стати неперевершеними!
Данило Мудрий. Найоперативніша допомога у потрібний час.
Крилова Наталя та Максимів Оксана. Топ-стилісти салону "Мерелін".
Оксана Клименко. Директор правильно керує. Директор знає все ;)
WoodMan З Вами м'яко і комфортно! До речі, зараз знижки на канапи ТИСНІТЬ

"А я любив" (сл. та муз. Захар Клименко, аранжування, запис та зведення Андрій Бакун)

Вже розпочалась робота над наступним кліпом групи NAVSI100, який вийде наприкінці весни, а зараз запрошуємо додати свій перегляд і поширення дебютному відео “А я любив”! Живіть на всі 100%!



Помилковий заголовок — GHTVэ"HF rksge dsl ТФМЫШ100!
1 Квітня, 09:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон