Настільна версія
мова | язык

Лопес розказала про стосунки з коханцем

15 Квітня, 11:26

Поділитися:

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес укотре підкреслила, що не виключає можливості заміжжя. Імовірно, новим супутником життя зірки може стати її молодий коханець Каспер Смарт. Про стосунки з ним Джей Ло поговорила з журналом "W", пише "The Mirror". "Ми зійшлися та розлучилися, а тепер ми знову разом. Я досі думаю про те, щоби одружитися та прожити з кимось довге життя", - поділилася Дженніфер.

Як зізналася зірка, їй дуже подобається фільм "Щоденник пам'яті", і вона би хотіла, щоби в її житті теж було щире кохання на все життя. Цього не вийшло у неї з жодним із трьох чоловіків, зокрема з Марком Ентоні, від якого Джен має двох дітей. "Коли мій шлюб закінчився, було непросто знайти в собі пробачення. Він не став мрією, на яку я сподівалася, і було б набагато простіше роздмухати полум’я неприязні, розчарування та злості. Але Марк – батько моїх дітей, і це ніколи нікуди не дінеться. Тож я маю працювати над тим, щоби все було правильно. І це, безперечно, найскладніша моя робота", - зізналася вона.

Нагадаємо, перешкодою на шляху Дженніфер та Каспера до ідеального шлюбу може стати захоплення молодика транссексуалами. Адже, подейкували, саме через це пара й розходилася кілька років тому.
Помилковий заголовок — Kjgtc hjprfpfkf ghj cnjceyrb p rj[fywtv

15 Квітня, 11:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)