Настільна версія
мова | язык

Дружина Деппа уникнула тюрми, а він насмішив соцмережі

19 Квітня, 11:31

Поділитися:

Дружина голлівудського актора Джонні Деппа актриса Амбер Хьорд уникнула можливого 10-річного ув’язнення. Суд Австралії зняв з неї два звинувачення в незаконному ввезенні собак на територію цієї країни.

Про це 18-го квітня повідомило агентство "Associated Press".
Як відомо, Хьорд та Деппу загрожувало десять років позбавлення волі. Однак, Амбер таки зізналася у подачі документів, що містять неправдиву інформацію. І тепер може отримати покарання у вигляді ув'язнення на термін до року і штраф 7650 доларів.

Схоже, обов’язковою умовою для того, щоби цей прикрий інцидент не мав для зіркової пари більш серйозних наслідків, стало й публічне каяття Амбер і Джонні. Вони записали відеозвернення, котре задовольнило уряд Австралії та, водночас, добряче повеселило користувачів соцмереж. У ролику Амбер пояснила, що в Австралії немає багатьох хвороб та шкідників, поширених у решті світу, і саме тому ця країна має такі жорстокі закони щодо біобезпеки.

"Коли ви виявляєте неповагу до австралійських законів, вам жорстко на це вкажуть" , - попередив Депп.

Актриса підкреслила, що їй дуже прикро, що вона не задекларувала своїх песиків, коли в'їжджала до Австралії. Її чоловік закликав усіх не повторювати цієї помилки та декларувати все, що ввозиться.

Вираз облич, який був при цьому в Джонні та Амбер, збурив соцмережів та породив силу-силенну жартів, пише "BuzzFeed". "Коли ти дзвониш по скайпу своїм батькам, а тато досі не може змиритися з тим, що ти – гей, а мама хоча б старається", - кепкують у Twitter. Нагадаємо, на початку травня 2015-го року Амбер Хьорд і Джонні Депп на борту особистого літака привезла двох йоркширських тер'єрів до Австралії. Однак вони не врахували, що у цій країні діють суворі закони про ввезення тварин на її територію. Песиків навіть пригрозили приспати.
Помилковий заголовок — Lhe;byf Ltggf eybryekf n.hvb? f dsy yfcvsibd cjwvtht;s
19 Квітня, 11:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван