Настільна версія
мова | язык

Найбагатші зірки-британці: Молода Адель та заощадливий МакКартні

21 Квітня, 14:31

Поділитися:

Співак сер Пол МакКартні вже багато років поспіль залишається найбагатшим артистом Британії. І навіть популярна співачка Адель ніяк не наздожене легендарного "бітла", хоча й лідирує серед молодих британських артистів.

Свій щорічний рейтинг "Найбагатших британців" у різних сферах мистецтва публікує видання "The Sunday Times". Першим представлено список музикантів.

Серед сольних музикантів молодше 30 років традиційно лідирує співачка Адель. Вона залишається найбагатшою серед молодих співаків і співачок протягом п'яти років, починаючи з 2012-го року.

Наразі статки Адель оцінюються у 85 мільйонів фунтів стерлінгів (понад 122 мільйони доларів), що на 35 мільйонів фунтів більше, у порівнянні з минулим роком. А от у рейтингу найбагатших молодих колективів перше місце посів гурт "One Direction". Бойзбенд має на рахунках 132 мільйони фунтів (майже 190 мільйонів доларів). Щоправда, окремо у кожного з чотирьох учасників гурту статки не такі й вже серйозні - по 33 мільйони фунтів стерлінгів.

Але доходи молодих музикантів не йдуть у жодне порівняння з доходами тих, хто вже багато років успішно виступає на сцені. Наприклад, в загальному рейтингу Адель займає лише 30-е місце, правда, вона серйозно просунулася з торішнього 43-го.

До того ж, Адель не стала і найбагатшою серед музикантів-жінок - її випередила співачка і автор пісень з Ірландії Енія, статок якої оцінюється в 91 мільйон доларів (трохи більше, ніж 130 мілйьонів доларів).

Найбільш значущий - загальний список музикантів-багатіїв традиційно очолює сер Пол МакКартні. Колишній учасник "The Beatles" відомий своєю заощадливістю, тож нині його статок сягнув вже 760 мілйьонів фунтів (понад мільярд доларів).
У топ-10 також втрапив і інший музикант "The Beatles" Рінго Старр, а також спадкоємці Джорджа Харрісона, Кіт Річардс з "The Rolling Stones", сер Елтон Джон та Стінг.
Помилковий заголовок — Yfq,fufnis pshrb-,hbnfyws^ Vjkjlf Fltkm nf pfjoflkbdbq VfrRfhnys

21 Квітня, 14:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)