Настільна версія
мова | язык

Прем’єра зворушливого кліпу від LOOKINICH! «#YXODI»

24 Квітня, 13:12

Поділитися:

22 квітня відбулася прем’єра кліпу на ліричну версію пісні #YXODI найромантичнішого співака української поп-сцени Святослава LOOKINICH’а разом із ReviewProduction, WMSrecords та відомою грузинською моделлю Олександрою Тимофієвою.

Автором треку виступає сам артист. Музику також написав Святослав, але спільно з Вальдемаром Станіславським (music maker WMSrecords).

Режисер відеороботи Ольга Самойленко (ReviewProduction) зазначає, що сюжет кліпу — це реальна історія із життя про стосунки пари. Буває, що почуття згасають і потрібно піти, відпустити, залишити кохання всього життя. Підтверджує свої слова Ольга цитатою з цього хіта:«Если не любишь — уходи»... Кліп підкреслить пісню, і кожен зможе цілісно побачити та відчути щемливу, зворушливу історію. До речі, це вже вдруге LOOKINICH та ReviewProduction працювали спільно: першою спробою була відеоробота на пісню «Адреналин».Також знімальний процес підтримав талановитий стиліст — Максим Павлюк, який постійно контролював естетичну красу героїв відео.

Нагадаємо, що перша клубна (танцювальна) версія #YHODI потрапила в ротацію «Наше Радіо Україна» в номінації «Прем'єра року».

Співак, порівнюючи #YHODI з дебютним кліпом, дійшов висновку, що це два різні полюси, але кожен з них має свою атмосферу і цікавість для глядача:

— Дуже складно порівнювати ці відео-роботи. Мій перший кліп і відео, яке ми зняли нещодавно. Незважаючи на те, шо над двома відео працював один і той самий продакшен в обличчі режисера Олі Самойленко, це абсолютно різні роботи по стилістиці, наповненню, естетиці та філософії. Адреналін дуже легкий та яскравий, що не скажеш про відео на трек #YXODI. Я б сказав навіть, що по формату це міні-фільм про життя, про особисту драму двох сердець, яким на спільне щастя відведений дуже маленький період, а потім розлука — без явних причин! Але я впевнений, що кожен глядач побачить в цій історії свою причину.


Насолоджуємося переглядом та чекаємо нових сюрпризів від Святослава!
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf pdjheikbdjuj rksge dsl ДЩЩЛШТШСР! «№НЧЩВШ»
24 Квітня, 13:12

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, LOOKINICH

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків