Настільна версія
мова | язык

«Мисливець і Снігова Королева» завітали до «України»

25 Квітня, 23:46

Поділитися:

Традиційно у четвер кінотеатр «Україна» зібрав у своїх стінах як зірок українського шоу-бізнесу, так і звичайних поціновувачів фентезійного кіно, аби презентувати продовження-приквел «Білосніжки та мисливця» 2012 року.

Трейлер до фільму одразу вразив насиченістю візуальних ефектів, якісною зйомкою та чарівними костюмами, заінтригував і запросив до перегляду повної картини.

Фільм розповідає про Мисливця, який повинен зупинити двох могутніх лихих сестер: Королеву темряви Равенну, відому нам ще з першої картини, та її сестру Фрею, що стала Сніговою королевою. У головних ролях Кріс Гемсворт, Шарліз Терон, Емілі Блант та Джессіка Честейн.

Першими побачити «Мисливця і Снігову Королеву» прийшли українські зірки. Кінотеатр «Україна» гостинно зустрів усіх вечіркою, пригощаннями та привітною атмосферою.

Хоч фільм насправді є приквелом картини 2012 року, та від тієї першої частини в ньому майже нічого не залишилося: тільки Мисливець, один гном і зла королева Равенна (Шарліз Терон). Всі інші персонажі нові, і з їх уведенням сюжет дещо ускладнився, місцями навіть «провисає» і за ним непросто стежити.

Поціновувачі фентезійних фільмів неодмінно будуть задоволені візуальними ефектами, створеними майстром Седріком Ніколя-Трояном, роботу якого глядач вже встиг оцінити в першому фільмі. Завдяки його роботі «Білосніжка і мисливець» був номінований на «Оскар» за видатну візуалізацію. Вражаючі спецефекти з кригою, снігом і заморожуванням просто вражають! Чудові костюми від Коліна Етвуда детально розкривають характер кожного персонажа і доповнюють атмосферу казки. Ще одна перевага картини — надзвичайної краси пейзажі земель Білосніжки і неосяжні засніжені рівнини, які радують око своєю пишністю.
Помилковий заголовок — «Vbckbdtwm s Cysujdf Rjhjktdf» pfdsnfkb lj «Erhfїyb»

25 Квітня, 23:46

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, кінотеатр Україна, прем'єра

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків