Настільна версія
мова | язык

Kwabs вперше виступить в Україні

11 Травня, 23:41

Поділитися:

Єдиний виступ Kwabs в Україні відбудеться влітку 2016 рамках фестивалю Atlas Weekend, який пройде на ВДНГ з 8 по 10 липня.

Його звуть Квабена Саркоді Аджепонг, але світ дізнався його під ім'ям Kwabs.
Kwabs виріс в Бермондсі, у південному Лондоні і з самого дитинства був оточений музикою. У дитинстві він співав у хорі і міг годинами слухати диски з джазом і блюзом, що внесли величезний вклад у формування його музичного смаку. Захоплення музикою виявилося настільки сильним, що відразу ж після школи хлопець вступив до лондонської Королівської Академії Музики, в якій продовжив навчатися джазу і розвивати свій талант.

Кар'єру на великій сцені Kwabs почав з того, що підкорив рідний Лондон, а потім вийшов і за його межі. Незважаючи на те, що кар'єра Kwabs почалася зовсім недавно, кількість його прихильників зростає в геометричній прогресії, чимало серед них і відомих людей. Jessie Ware, India Arie, Joss Stone та Plan B — усіх їх полонила музика Kwabs.

Сам Kwabs називає свою музику сінті-блюз, але ми б охарактеризували її так: голос, який неможливо описати, мелодії, які неможливо забути.
Помилковий заголовок — Лцфиы dgthit dbcnegbnm d Erhfїys

11 Травня, 23:41

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Kwabs, фестиваль, Atlas, Atlas Weekend

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон