Настільна версія
мова | язык

DETACH виступлять на розігріві у Skillet!

27 Травня, 21:32

Поділитися:

15 червня на Арт-заводі Платформа буде ще спекотніше! На розігріві у легендарного гурту Skillet виступлять потужні і свіжі DETACH.

На рахунку цієї молодої української команди спільний трек з вокалісткою Vivienne Mort Даніелою Заюшкіною, постійні концерти в Україні і не тільки, виступи на культових фестивалях «Maxidrom» і «Нашестя». Тисячі секунд скаженого драйву, потужна музика і найсміливіші експромти ― мала частина того, що нас чекає 15-го червня.

В результаті злагодженого альянсу музичних інструментів на їх виступах звучить гарна, якісна і дуже західна альтернативна музика. Презентація першого офіційного альбому «I AM», яка відбулася 13 березня 2016 року, просто порвала «Sentrum» і зібрала аншлаг.

Skillet вже давно визнані одним із кращих гуртів християнського року. Працюючи і записуючи свої композиції на межі індастріал-металу і хард-року, додаючи в цей сплав енергетику живого вокалу ― музиканти заслужили славу і повагу величезної кількості шанувальників. Зовсім нещодавно колектив представив свій новий альбом «Rise». Вони відомі своїми масштабними і яскравими шоу.
Помилковий заголовок — ВУЕФСР dbcnegkznm yf hjpsuhsds e Ылшддуе!

27 Травня, 21:32

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Detach, Skillet

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон