Настільна версія
мова | язык

MÉLOVIN зняв дебютний кліп: вогонь, вода і секретна лісова зброя

30 Травня, 22:01

Поділитися:

Нещодавно вся Україна гриміла і раділа в момент, коли переможцем наймасштабнішого вокального шоу країни «Х-Фактор 6» став талановитий і ні на кого не схожий Костя Бочаров (MÉLOVIN). Молодий артист не втрачає часу дарма: за короткий термін презентував своїм слухачам авторську композицію «Не одинокая», яка одразу стала улюбленою в трек-листі прихильників Кості, а тепер готовий дивувати ще більше! MÉLOVIN зняв дебютний кліп на нову пісню «На взлёт»!

На знімальному майданчику 12 годин поспіль панувало натхнення і творча атмосфера. Ні злива, ні загроза залишитися в останній момент без візажиста і перукаря, ні інші форс-мажори не злякали команду артиста. Режисерові кліпу Олександру Тонконогу навіть довелося в ніч перед зйомкою їхати в ліс за секретною зброєю, яке обов'язково стане несподіваним поворотом для глядача. Була і вода, і полум'я, так що ж буде відбуватися з Костею в його дебютному кліпі?

Артист відкрив нам завісу таємниці і поділився враженнями про знімальний процес:
У пісні йдеться про те, що нав’язані думки і забобони здатні зламати особистість, але я обираю інший шлях: тільки крізь труднощі і непорозуміння можна прийти до успіху. Адже все наше життя − одна велика пригода. У нашому кліпі можна буде побачити літо таким, яким його ще ніхто не бачив. Не дивлячись на всі спонтанні труднощі задумка втілена в життя, і цей результат вартий безсонних ночей!

Як і сам артист, його кліп обіцяє бути незвичайним і зовсім несподіваним. Такого видовища Ви однозначно ще не бачили! Презентувати відео-роботу MÉLOVIN обіцяє в червні.
Помилковий заголовок — ЬÉДЩМШТ pyzd lt,.nybq rksg^ djujym? djlf s ctrhtnyf kscjdf p,hjz

30 Травня, 22:01

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, MELOVIN, Nick Melovin, Костя Бочаров, Х-фактор

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій