Настільна версія
мова | язык

Дар'я Ковтун телепортувала українців до Франції

3 Червня, 13:19

Поділитися:

Містами України прокотилась хвиля французької романтики. Відкриваючі нові майданчики в містах, співачка Дар’я Ковтун запропонувала абсолютно новий формат концертів глядачеві. «Під небом Парижа» - театралізоване музичне дійство, яке відбувається просто неба і дозволяє гостям потрапити на один вечір у Париж, відчути її культуру, смак і звучання. Дійство виклало захоплення у найпалкіших поціновувачів Франції, які наповнившись атмосферою покидали майданчики із відчуттям далекої подорожі.

Музична феєрія відбувалась у супроводі живих музикантів і зіркових музичних гостей – піаніста-віртуоза і композитора Євгена Хмари та першої скрипки України, диригента естрадно-симфонічного оркестру – Святослава Кондаратьєва. Такий зірковий коктейль утримував подив і захоплення гостей від початку до самого завершення дійства.

Потрапляючи у простір події важко було відрізнити хто гість, а хто ніби то і справжній парижанин. Секретом створення такого незвичайного антуражу виявились актори із театру «Актерство» під керівництвом режисера-постановника - сценариста Люсі Пономаренко, які легко змішувалися із натовпом і майстерно вводили всіх гостей у спільну гру – відчуття прекрасної прогулянки під небом Парижу.

Результатом авантюри «Під небом Парижа» стало відкриття зовсім нових майданчиків у містах, яких потребував саме такий формат заходу і тепер вони працюватимуть для жителів міста на постійній основі, за що Дар’я отримувала окремі подяки, як і за сміливість втілити такий непростий задум. А ще сотні вдячних глядачів, котрі ще і ще викликали артистів «на біс» і врешті змогли відкрити для себе неймовірно п’янкий вокал і справжню харизму української артистки із французьким шармом, неперевершеної Дар’ї Ковтун. 
Помилковий заголовок — Lfhэz Rjdney ntktgjhnedfkf erhfїywsd lj Ahfywsї
3 Червня, 13:19

Поділитися:

Фото: Настя Пироженко та Михайло Голобородько
Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Дар'я Ковтун, Під небом Парижа, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій