Настільна версія
мова | язык

У центрі Львова звучатимуть Гонги

14 Червня, 14:25

Поділитися:

В червні до Львова завітає Ґонґ-майстер із Вільнюса Андрей Сутугинас із приватною колекцією архаїчних інструментів, яку Львів’яни зможуть побачити і навіть почути наживо.

Андрей Сутугинас (Andrejus Sutuginas) - Доктор холіцистичної медицини, член Міжнародної Асоціації Звукотерапевтів, музикант і чарівник, який володіє майстерністю обертонного співу та гри на архаїчних інструментах. Серед них Планетарні і симфонічні Ґонґи, тибетські чаші, кришталеві (кварцові) чаші, окарини, сансули, шруті, конхи та інші. Подорожує із власною колекцією, яка налічує більше трьох десятків елементів, і з її допомогою проводить сеанси терапії звуком.


Як працює звукотерапія? В залежності від сили звуку ми можемо чути чи не чути його, але тілом ми відчуваємо звукові вібрації. У кожної клітини, органу і всього організму є своя частота коливань. Незалежно від того, якої інтенсивності звук, наш організм сприймає його коливання і у відповідь реагує зміною частоти вібрацій своїх клітин. Ґонґ - праотець знайомих нам дзвонів, архаїчний інструмент, сила звуку, якого має чудодійний вплив на тіло і розум. Перебування у звуках чаш та Ґонґів відновлює їх природню вібрацію.

Звуковтерапевтичні сесії, які проводить майстер, носять назву «Купання в звуках Гонгів». У Львові зустріч з Андрієм Сутугінасом відбудеться 24 червня о 19:00 на території львівського палацу Потоцьких, вул. Коперника, 15. Подвір'я позаду палацу захищене від сторонніх звуків. Будівлі, які оточують цей простір довкола створюють атмосферу спокою. Це місце - дивовижний острівок тиші в самому центрі Львова, де панує свій особливий настрій. Учасники концерту-медитації зазвичай розташовуються лежачи, але спостерігати дійство можна у будь який зручний спосіб. Кожна звукова сесія абсолютно унікальна, вона створюється в той момент, коли і відбувається і більше ніколи не повторюється.

Музика буває різною. Музика Гонгів здатна відобразити природнє звучання людини і дозволити почути ким Ти є насправді. Можливо вперше?

Більше подробиць та реєстрація на зустріч за посиланням. http://goo.gl/forms/4k4036d9kJ та
https://www.facebook.com/events/493537634173048/
Помилковий заголовок — E wtynhs Kmdjdf pdexfnbvenm Ujyub

14 Червня, 14:25

Поділитися:

Автор статті: Катерина Басараб
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Гонги, Андрей Сутугинас, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)