Настільна версія
мова | язык

DETACH поділилися враженнями від спільного концерту зі SKILLET

17 Червня, 11:43

Поділитися:

Український гурт DETACH зіграв на одній сцені з культовими американськими рокерами SKILLET.

Зі своїм візитом SKILLET до Києва прибувають вже не вперше. Американських рокерів тут люблять і тепло приймають. Цього разу концерт пройшов на арт-заводі «Платформа». Крім DETACH і SKILLET на сцену вийшли італійці Hangarvain і британці Mercutio.

Той, хто знайомий з творчістю DETACH, знають, що кожен їх концерт — це яскравий перфоменс зі світловим шоу, візуальним рядом та іншими сюрпризами. Але райдер, який організатори виставили для такої потужної групи, як SKILLET, повністю задовольнив їх вимоги.

Це був один із найяскравіших наших концертів, — зізнаються самі музиканти. — Ще рік тому ми навіть подумати не могли, що будемо ділити сцену з такими крутими хлопцями. Що стосується самих SKILLET, вони дуже приємні і товариські. Посміхаються, першими знайомляться і починають діалог. Ми подарували їм свої диски, хто знає, можливо, з цього вийде якась співпраця. Будемо чесні, перед виходом на сцену переживали: раптом всі прийшли тільки на SKILLET? Але коли побачили в залі плакати з написами «DETACH», зрозуміли, що публіка знає слова всіх треків, хвилювання як рукою зняло.

Що ж стосується SKILLET, гурт зіграв не тільки матеріал з нового альбому, а й добре відомі хіти. Овації не змовкали під час усього виступу, а під кінець барабанщиці з залу зробили пропозицію руки та серця!

Нагадуємо, що влітку DETACH заявлені на всіх фестивальних майданчиках країни! А восени хлопці займуться записом другого студійного альбому і відправляться в тур.
Помилковий заголовок — ВУЕФСР gjlskbkbcz dhf;tyyzvb dsl cgskmyjuj rjywthne ps ЫЛШДДУЕ

17 Червня, 11:43

Поділитися:

Фото: Val Voronenko
За матеріалами: прес-служба DETACH

Теги: PRPKB, DETACH, SKILLET

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків