Настільна версія
мова | язык

Євробачення-2011. Ксенія Симонова поскаржилася на Міку Ньютон

17 Травня, 18:31

Поділитися:

У цьому році на пісенному конкурсі "Євробачення-2011" Міка Ньютон виступала не одна. Підтримати співачку приїхала переможниця першого сезону талант-шоу "Україна має талант", майстер пісочної анімації Ксенія Симонова.

Як пише donbass.ua, напередодні другого півфіналу Симонова розповіла, як вона готувала номер:

"В цілому непогано, думала, буде гірше. Мені непросто: пісня триває три хвилини, а я малюю історію, яка за часом спочатку тривала сім хвилин. Довелося в два рази підвищити швидкість роботи. Зізнаюся, так швидко, як зараз, я ще ніколи не працювала. Перші фази прогону були з накладками - то по світлі, то по камері. Але - за це я люблю працювати з німцями - з кожним прогоном було все краще і краще. Я відразу знайшла спільну мову з режисерами, особливо коли заговорила по- німецьки. Взагалі, мій німецький - це сюрприз для німців, а для мене - практика. Коли настав час перегляду знятого матеріалу, мені сподобалося те, що вийшло, але з зауваженнями ".

Гості "Євробачення" відразу впізнали Ксенію, і це було для неї величезним сюрпризом, повідомляє прес-служба Ксенії Симонової.

"Не знаю чому, але як тільки я з'явилася в Арені, мені стали всі посміхатися і махати рукою, як старій знайомій - і працівники ESC, і волонтери, і учасники. Майже всі бачили мої роботи в інтернеті. Я знайшла друзів зі Швеції, Словаччини , Ісландії та інших країн ", - розповідає Симонова.

Перед виступом Міка Ньютон та Ксенія Симонова провели прес-конференцію. Однак, за словами Ксенії, співачка практично не давала їй можливість висловитися. Більш того, поки не втрутилися журналісти, у Симонової навіть не було мікрофона.

"На жаль, Міка і її перекладач не відразу дали мені можливість пояснити свій пісочний сюжет, але потім журналісти самі стали питати і мені дали мікрофон. Я пояснила, що моя пісочна історія - не по тексту пісні, а більш конкретна, і водночас - більш глобальна. Історія маленької дівчинки, яка втратила тепло і любов, натрапивши на стіну реальності і жорстокості. Але потім до неї злетів Ангел і захищає її, розігнавши хмари байдужості.

У фіналі я пишу по-англійськи "Share your ..." і малюю серце ("Ділись своєю любов'ю (серцем)"). Цей слоган я придумала сама. Він несе два сенси і кожен глядач сам вирішить, як його прочитати: "Поділися своїм серцем" або "Ділись своєю любов'ю".

Мене запитали, чому саме така історія? Все дуже просто. Ось уже півтора року, як у мене не один син, а сорок п'ять дітей. З сином Дмитром - сорок шість. Я патроную Міський дитячий будинок в Сімферополі. Усіх дітей знаю не тільки по іменах і віком, а знаю їх історію, їх трагедію, їх мрії. Кожні десять днів я привожу їм іграшки, цукерки, фрукти, одяг, засоби гігієни. Але їм потрібно не тільки це. Їм потрібна звичайна любов. Я завжди думаю про це, і це ніколи не дає мені спокою. Вони завжди зі мною, вони мені сняться, я про них можу говорити годинами. І тут, на "Євробаченні", в моєму пісочному виступі - їх історія. Всіх і кожного окремо ", - говорить Ксенія Симонова.
Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz-2011/ Rctysz Cbvjyjdf gjcrfh;bkfcz yf Vsre Ym.njy

17 Травня, 18:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон