Настільна версія
мова | язык

Red Hot Chili Peppers презентували нове відео «Dark Necessities»

24 Червня, 01:34

Поділитися:

За день до виходу їх одинадцятого студійного альбому «The Getaway», Red Hot Chili Peppers презентували кліп на сингл «Dark Necessities». Режисером стала акторка Олівія Вайлд.

У відео музиканти Red Hot Chili Peppers ледарюють та розважаються в кімнаті, розповідаючи про свої порочні потреби. Крім членів гурту у кліпі можна побачити відомих лонгбордисток Кармен Шафера, Аманду Калоя , Аманду Паувел і Ноель Міліган, які їдуть на свої лонгбордах на фоні міського пейзажу в Лос-Анджелесі.

Для Олівії Вайлд кліп «Dark Necessities» - не перша режисерська робота. Свій режисерський дебют вона відсвятувала на початку цього року, коли зняла відео «No Love Like Yours» для гурту Edward Sharpe & the Magnetic Zeros з Лос-Анджелесу.

До «Dark Necessities» музиканти вже презентували композицію «We Turn Red» і заголовний трек альбому «The Getaway». Ця платівка є першою після «I’m With You» 2011 року.

Нагадаємо, що з 6 по 8 липня у Києві пройде фестиваль «U-Park», в рамках якого Red Hot Chili Peppers вийдуть на сцену НСК «Олімпійський». У зв'язку з цим Володимир Кличко вже записав відеозвернення до колективу з проханням виконати його улюблену композицію «Can't Stop», під яку Кличко завжди виходив на ринг.
Помилковий заголовок — Кув Рще Сршдш Зуззукы ghtptynedfkb yjdt dsltj «Вфкл Тусуыышешуы»
24 Червня, 01:34

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина

Теги: Red Hot Chili Peppers, RHCP, Олівія Вайлд, U-Park

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон