Настільна версія
мова | язык

Тріумфальне повернення VACUUM до України!

24 Червня, 02:20

Поділитися:

Минулої п’ятниці клуб «SENTRUM» та тисячі українських фанів стали свідками тріумфального повернення на українську сцену відомого шведського гурту Vacuum.

Від самого початку свого існування та до сьогодення Vacuum живе в серцях багатьох людей по всьому світі. Чого тільки варті їхні пісні «I breathe», «Icaros», «Pride in my religion», які без перебільшення знає кожен.

Розпочався вечір з розігріву екстравагантного гурту Neural Clan, завдяки яким кожен міг відчути присутність чогось надзвичайного та космічного. Незвичайна музика та образи учасників гурту, не залишили байдужими нікого!

Соліст гурту Vacuum Маттіас Ліндблум вийшов на сцену зі словами: «Are you with me, Kiev?». Те, що Київ був з ним і душею, і серцем — сумнівів не було. Люди навіть влаштували флешмоб: майже у кожного в залі був плакат з надписом «WELCOME HOME», коли Маттіас помітив плакати, сказав, що він дійсно неначе вдома. Шанувальники дарували йому квіти, повітряні кульки і щоразу він невинно та щиро посміхався. Атмосфера була дуже тепла та душевна, складалося враження, наче цієї довгої перерви і не було. Гурт Vacuum та їхні фанати того дня злилися, утворивши свою атмосферою, і були однією великою сім’єю.

Сумнівів немає, навіть якщо гурт знову з’явиться в Україні через 5 років — любов їхніх фанів буде тільки міцнішати, а атмосфера буде ще більш теплою.
Помилковий заголовок — Nhsevafkmyt gjdthytyyz МФСГГЬ lj Erhfїyb!

24 Червня, 02:20

Поділитися:

Автор статті та фото: Анна Дяченко
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: PRPKB, Vacuum

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван