Настільна версія
мова | язык

Ольга Горбачова і Юрій Нікітін обміняються прізвищами

26 Червня, 19:37

Поділитися:

Напередодні свого весілля з Юрієм Нікітіним артистка нагадує про те, що самобутній гумор — одне з її головних переваг.

Зараз Ольга цілком занурена в підготовку до такого важливого дня у житті кожної жінки. З великим задоволенням і увагою вона ставиться до кожного нюансу — вишиває весільний рушник, збирає подруг на дiвіч-вечiр для плетіння вінка, відправляється пекти коровай до полтавських бабусь, їздить до Львова на примірки етнічної весільної сукні до дизайнера Роксолани Богуцької. До весілля готуються і доньки пари: Роксолана Богуцька також створює сукні для однорічної Серафими і одинадцятирічної Поліни, які стануть подружками нареченої.

У процесі підготовки в Ольги та Юрія виникли суперечки з приводу концертної програми.

Я хочу бачити у цей день найкращу в світі весільну артистку — Вєрку Сердючку. А ось Юра — свого кращого друга Андрія Данилка. Ось і вибираємо, Данилко сказав або одне, або інше, — жартує Ольга.

Сподіваємось, пара зможе прийти до консенсусу, адже в турі «7 життів жінки» артистка не тільки вчила жіночої мудрості, а й дуже багато чому навчилася сама.

На питання, чи візьме Ольга прізвище чоловіка, артистка відповідає:

Обміняємося не тільки кільцями, а й прізвищами. Будемо Юрій Горбачов і Ольга Нікітіна.

Дізнатися про те, чи правда це чи черговий жарт артистки, усі зможуть вже після весілля. Ця довгоочікуване для Ольги та Юрія подія відбудеться в прекрасному замку «Радомисль» міста Радомишль.

Це одухотворене і незвичайне місце. Будь-яка пара зможе відчути там благословення завдяки унікальній колекції музею домашніх ікон, дивовижній красі самого замку, мальовничій місцевості і оточуючих водойм, — коментує Ольга. — Така атмосфера — мрія будь-якої нареченої, але в нашому випадку на замку несподівано наполіг наречений, сказавши, що наше весілля не може бути просто світською вечіркою або концертом, ми повинні зробити щось особливе для себе і своєї пари.
Помилковий заголовок — Jkmuf Ujh,fxjdf s >hsq Ysrsnsy j,vsyz.nmcz ghspdbofvb

26 Червня, 19:37

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина

Теги: Ольга Горбачова, Юрій Нікітін, весілля

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин