Настільна версія
мова | язык

Свіфт, Трамп і Буш відреагували на "голий" кліп Каньє Веста

29 Червня, 12:39

Поділитися:

Скандальний кліп американського репера Каньє Веста здивував багатьох, та найбільше тих, хто не з власної волі опинився голяка в "ліжку з Вестом".

Співачки Тейлор Свіфт і Ріанна, а також політики Дональд Трамп і Джордж Буш разом зі співаком Крісом Брауном вже встигли відреагувати на появу своїх двійників у відео чоловіка Кім Кардашян. Комусь така увага з боку репера сподобалася, а хтось не зрозумів такого жарту.

Зокрема, представник Трампа "заперечує причетність кандидата Республіканської партії в зйомках", пише "Variety". У колишнього президента США Джорджа Буша також поспішили заявити, що той не знімався в кліпі Веста.

"У разі, якщо виникнуть якісь сумніви, то це не президент Буш. Він перебуває у значно кращій формі", - зауважив речник Буша в коментарі "TMZ".

А от співакові Крісу Брауну, схоже, сподобалося, що його зобразили в ліжку з Вестом. Артист навіть відтворив кадр з кліпу репера за допомогою ляльок Барбі. Колишня Брауна співачка Ріанна, дублерці якої також знайшлося місце у відео Каньє, із цікавістю сприйняла кліп колеги.

Джерела з оточення РіРі в коментарі "Hollywood Life" розповіли, що артиста посміялася з того, що Вест не зміг достеменно відтворити тіло Брауна. Мовляв, хто як не Ріанна знає усі подробиці про найінтимніші частини екса.

"Його дупа набагато твердіша і його спина більш м'язиста. Вона це точно знає. Вона витратила багато часу, масажуючи його після того, як він пошкодив його під час їхнього сексу", - зазначив інформатор.

Що ж стосується співачки Тейлор Свіфт, то вона не так позитивно сприйняла кліп Каньє. Білявка, яка має складну історію стосунків з репером, була шокована його витівкою.

"Тейлор зблідла і жахнулася. Вона не знаю, що робити, після того, як почула про те, що зробив Каньє. Вона розгублена, почувається зрадженою. Вона розчарована Каньє. Це повний кошмар", - сказав друг Свіфт у коментарі "Hollywood Life".

Нагадаємо, днями Каньє Вест презентував відвертий кліп на пісню "Famous", де використав образи 11 знаменитостей, знявши з них увесь одяг і вклавши до себе в ліжко.
Помилковий заголовок — Cdsan? Nhfvg s <ei dslhtfuedfkb yf @ujkbq@ rksg Rfym' Dtcnf

29 Червня, 12:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків