Настільна версія
мова | язык

Молода співачка та автор пісень Edny із дебютним синглом «Never Touch The Sky»

30 Червня, 12:52

Поділитися:

Надія Гасюк -справжнє ім’я цієї 20-річної львів’янки. «Edny - анаграма мого імені, - розповідає Надя. «Досить довго роздумувала, перш ніж обрати саме цей псевдонім. Це мало бути щось, що за настроєм асоціюється з музикою, яку хочу донести. Разом з тим, важливо було врахувати перспективи розвитку. Адже моєю метою є донести свою музику до якнайбільшого кола слухачів – можливо, і не лише в Україні. Пісня «Never Touch The Sky» є однією із початкових сходинок до втілення мого задуму».

«Ніколи не торкнусь неба» - так звучить назва в перекладі на українську. Свої перші авторські пісні Надя почала писати набагато раніше, ще в 14-річному віці, проте довго ще не наважувалася їх оприлюднити. Лише згодом за підтримки української співачки та автора пісень Ірини Долі дівчина почала записувати пісні та публікувати їх у соцмережах та «YouTube». «Невпевненість у своїх силах колись була моїм головним ворогом»,- признається Надя і каже, що зовсім не соромиться це визнати, а навпаки, пишається тим, що з часом поборола свою слабкість. «Потрібно вірити у себе, у свою справу, у мрію – без цього ніяк», – каже вона. Власне, про це і йдеться у пісні «Never Touch The Sky»: хоча людині не під силу досягнути неба, тобто самої вершини можливостей, необхідно рухатися далі, вдосконалюватися, старатися, і головне - вірити в свою кінцеву мету. Ідея пісні стала для дівчини життєвим кредо. Напевно, саме тому, за її словами, ця пісня була написана на одному подиху. 

Запис пісні відбувся у студії ViLi-Records у Львові. За настроєм та стилем - це легка денсова композиція. Цікавим є те, що процес запису пісні тривав більш, ніж півроку: щоб досягти остаточного варіанту, Надя та саунд-мейкер Віталій Літягін перероблювали пісню кілька разів.
Загалом Надя вже протягом довгого часу виступає в Україні та Польщі на різних локаціях та фестивалях із власними авторськими піснями, а також із каверами у складі акустичного кавер-дуету «FryDay». До того ж дівчина вже мала досвід співпраці з іншими українськими музикантами. Зокрема, у 2015 році під італійським лейблом відбувся реліз треку «Feeling Of Bang» в альтернативному жанрі chill-out, зроблений спільно із саунд-мейкером Seidlar.

«Я відкрита до експериментів, - розповідає дівчина. Я захоплююся жанровими інноваціями європейських та особливо американських музикантів, для яких творчість є , перш за все, способом вираження індивідуальності. У майбутньому мені б дуже хотілося створити щось своє, власне, самобутнє і несхоже ні на що інше».

А вже зовсім скоро Надя планує запис нової пісні, але цього разу – україномовної.
Помилковий заголовок — Vjkjlf cgsdfxrf nf fdnjh gsctym Увтн sp lt,.nybv cbyukjv «Тумук Ещгср Еру Ылн»
30 Червня, 12:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон