Настільна версія
мова | язык

Кім Кардашьян напише кулінарну книгу

18 Липня, 15:49

Поділитися:

Кулінарні уподобання чоловіка Кім Кардашьян -- музичного продюсера і репера Каньє Уеста, стали приводом для того, щоб задуматися над створенням кулінарної книги.

Близький друг сім'ї Кардашьян-Уест розповів журналістам, що останнім часом Кім всерйоз зацікавилася процесом приготування їжі і вже в запасі має кілька фірмових страв.
«Кім куховарить набагато частіше, ніж робила це раніше. Вона серйозно розглядає можливість написання кулінарної книги. Все почалося з того моменту, коли Каньє зізнався їй, що він дуже любить, коли вона сама готує йому їжу» - розповідає джерело.

За роки спільного життя Кім добре відомо про кулінарні вподобання чоловіка. У своєму Snapchat вона ділиться рецептами приготування страв для чоловіка під хештегом #SoulFoodSunday.
«Натомість Каньє завжди наголошував Кім на тому, що воліє їсти домашні страви, оскільки до цього його привчила мама. Кім знала про це, але спочатку не могла нічого запропонувати, оскільки не вміла готувати ».
Зараз Кім почала вивчати рецепти, якими з нею діляться її друзі і родичі. Крім того, вона бере уроки у Кріссі Тейге яку Каньє вважає генієм кулінарії.
Помилковий заголовок — Rsv Rfhlfimzy yfgbit reksyfhye rybue

18 Липня, 15:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій