Настільна версія
мова | язык

69-річна Ротару не планує прощатися з глядачем і готується до туру Німеччиною

8 Серпня, 12:51

Поділитися:

Співачка Софія Ротару відзначила 69-річчя в родинному колі на віллі в улюбленій Італії.

Іменинниця орендувала апартаменти у Тоскані, побудованої ще у XVI столітті і вже кілька тижнів відпочиває там разом з сином, невісткою та онуками.

"Великого торжества в цьому році Софія Михайлівна свідомо не влаштовує. Потрібно приберегти сили для ювілейного року. На 70-річчя буде велике свято, а поки вона вибрала для відпочинку Італію з її м'яким кліматом і блакитним морем", - розповіла "Комсомольській правді в Україні" сестра артистки Ауріка. Крім плавання і традиційної риболовлі, Ротару розважається походами на місцевий ринок антикваріату і заходить на базар за свіжими фруктами.

Концертний директор співачки Сергій Лавров зазначив, що підготував подарунок від італійських дизайнерів, яких вона просто обожнює.

"Наприклад, у "Hermes" Ротару вважає за краще купувати сумки, взуття, шалі, у "Chanel" - верхній одяг і стильні аксесуари, а в бутиках "Max Mara" підбирає речі для повсякденного гардероба", - розповів Лавров. Але зараз, за словами директора, усі думки Софії Михайлівни зайняті майбутнім туром Німеччиною, який заплановано на листопад.

Що ж до туру Україною, то Ротару поки не визначилася.

"Умовляю її зараз, щоб вона розширила географію гастролей - адже її хочуть бачити у всіх столицях колишнього СНД - Рига, Таллінн, Ташкент, Тбілісі, Москва, Пітер і Київ, звичайно ж. Але поки Софія Михайлівна не дає конкретної відповіді. Підозрюю, на великий тур вона вирішиться вже в наступному році, до 70-річчя", - поділився Лавров.
"Але про прощання з глядачем не може бути й мови. Ротару така людина, що навіть якщо вирішить коли-небудь зі сценою розпрощатися - піде по-англійськи. Вона зовсім не схожа на колег, які на відхід зі сцени роблять піар і гроші, а потім через пару років тріумфально "повертаються". Вона дуже скромна людина. І коли зважиться на такий крок - зробить все тихо", - запевнив директор Ротару.

За словами одного з організаторів гастролей співачки, в Крим вона навідується у кращому випадку раз на рік.

"На жаль, вирватися в Крим і в" Віллу Софію "у неї виходить украй рідко. Причина банальна і проста: відсутній повітряне сполучення, а добиратися на автомобілі, як ви розумієте, не тільки довго, але і вкрай виснажливо", - розказав співрозмовник видання.
Помилковий заголовок — 69-hsxyf Hjnfhe yt gkfye' ghjofnbcz p ukzlfxtv s ujne'nmcz lj nehe Ysvtxxbyj.

8 Серпня, 12:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон