Настільна версія
мова | язык

Після сорока років людина стає щасливішою

29 Серпня, 13:56

Поділитися:

Люди у віці 40 і старше почуваються щасливішими попри хвороби, оскільки на відміну від 20-річних, краще долають стресові ситуації та менше піддаються негативним емоціям.

Вік 20-30 років – найбільш стресовий період життя людини, пише The Daily Mail. Дослідження американського професора із медичної школи Сан-Дієго показало, що з кожним наступним роком ми стаємо щасливішими через поглиблення нашого життєвого досвіду.

Професор Джест, розповідає: "Етап "фонтану молодості" від 20 до 30 років пов'язаний із набагато гіршим фізичним станом здоров'я, ніж старші періоди життя". "Відчуття психологічного благополуччя виходить із роками стає більш значущим, – додає професор Джест. Учасники дослідження засвідчили, що почуваються краще з кожним наступним роком".

Раніше експерти вважали, що психологічний стан людей старшого віку залежить від їхнього фізичного здоров'я. Але проект професора Джеста вносить корективи у звичні погляди. Одним із пояснень покращення ментального стану людини у віці після 40 професор Джест вважає поглиблення життєвого досвіду й помітне зростання мудрості із віком.
Помилковий заголовок — Gsckz cjhjrf hjrsd k.lbyf cnf' ofckbdsij.

29 Серпня, 13:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)