Настільна версія
мова | язык

Син Майкла Джексона присвятив йому вірша

31 Серпня, 12:03

Поділитися:

У кінці серпня американському співакові Майклу Джексону мало б виповнитися 58 років. Покійного поп-короля у день його народження згадували рідні та колеги.

Майклів первісток, 19-річний Принц присвятив батькові вірша. Він назвав його "Міф, Легенда, Людина" та розмістив у Instagram. Свого батька Принц називає "архангелом Михаїлом", котрий завжди поруч, і заради якого треба стримати сльози. Цим постом поділилася Майклова донька Періс. Дівчина написала, що пишається старшим братом. "І з днем народження людину, котра означає для нас більше, ніж будь-хто інший, більше, ніж це можливо", - зазначила Періс.

"З днем народження це чудове та блискуче створіння! Королю! Ти так рано пішов!", - написала співачка Мадонна, виклавши в себе в фотоблозі колаж зі знімків з Джексоном.

До слова, як стало відомо "TMZ", онкологічний діагноз екс-дружини Майкла, Деббі Роу, змусив Періс знову зблизитися з матір'ю. У вересні жінці, котра хворіє на рак грудей, мають розпочати хіміотерапію. Донька її дуже підтримує. Нагадаємо, Принц Джексон, чиєю матір'ю також є Деббі, припускає, що біологічно може бути не рідним Майклу. Проте все одно вважає Джексона своїм справжнім батьком, що його виростив.

Як відомо, всього в Майкла, якого нема черед живих уже 7 років, лишилося троє дітей. Проте хто є біологічна мати меншого, Біджі, досі лишається загадкою.
Помилковий заголовок — Cby Vfqrkf L;trcjyf ghbcdznbd qjve dshif

31 Серпня, 12:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій