Настільна версія
мова | язык

Анджеліна Джолі допомогла дітям, купивши у них величезного іграшкового ведмедя

5 Вересня, 11:04

Поділитися:

Хлопчики були здивовані дізнавшись, хто та жінка, яка зупинила свій автомобіль, щоб купити їх 2,5-метрового іграшкового ведмедя.

Анджеліна Джолі вже давно перейшла з рангу актриси в громадські діячі. Питання про те, як вона встигає знаходити час на всі ті численні проекти, якими вона займається. Але, є речі, які не вимагають особливих витрат часу, а саме, любов до дітей. Нещодавно актриса просто на трасі підтримала підприємливих хлопчиків, які вирішили продати свого іграшкового ведмедя гігантських розмірів.

8-річні близнюки Аллен і Брендон винесли ведмедя, висота якого перевищувала 2,5 метра на узбіччя, недалеко від свого будинку в Каліфорнії. З табличкою в руках «For sale», хлопчики більше години безуспішно чекали на покупця, але їх очікування не залишилися марними і вони все-таки дочекалися свого покупця. Як пізніше розповів батько хлопчиків Тім Олександр, вони побачили, що під'їжджає Cadillac, з якого вийшла Анджеліна Джолі зі своєю дочкою Шайло. Знаменитість подвоїла запропоновану ціну за ведмедя і дала по $ 50 кожному з них. Як потім виявилося, фотографуючись з доброю жінкою, Аллен і Брендон недопетрали, хто перед ними стоїть.
Помилковий заголовок — Fyl;tksyf L;jks ljgjvjukf lsnzv? regbdib e yb[ dtkbxtpyjuj suhfirjdjuj dtlvtlz

5 Вересня, 11:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій