Настільна версія
мова | язык

Спірс відкупилася від екс-менеджера шестизначною сумою

8 Вересня, 11:37

Поділитися:

Подейкують, американська співачка Брітні Спірс та її колишній менеджер Сем Лютфі, котрі близько семи років чубилися по судах, нарешті досягли домовленості. Те, що Лютфі відкликає свій позов про наклеп, обійшлося поп-зірці в шестизначну суму.

Про це повідомляє "TMZ", посилаючись на власні джерела.

Хай угода з Лютфі й обійшлася співачці в кругленьку суму, подальші юридичні витрати, якби їхнє протистояння продовжувалося, коштували б іще дорожче - десь півмільйона.
Як відомо, Сем позивався проти всієї родини Спірс, стверджуючи, що його несправедливо звинувачують у тім, що її життя та кар’єра полетіли шкереберть у 2008-му році. Зі слів Лютфі, винні були лише наркотики, на які тоді підсіла його зіркова клієнтка.

Слухання в справі про наклеп мали розпочатися в лос-анджелеському суді у жовтні.

Нагадаємо, Лютфі також мав фінансові претензії до Спірс. Він наполягав, що між ними свого часу існувала усна домовленість, за якою 15% від прибутків артистки мали піти йому.

Як відомо, в 2008-му році опікуном Брітні став її батько. А Лютфі суд узагалі заборонив до неї наближатися. Батьки зірки заявляли, що дочка фактично була заручницею Сема, і це він давав їй наркотики, а потім підставляв під приціл камер папарацці.
Помилковий заголовок — Cgshc dslregbkfcz dsl trc-vtytl;thf itcnbpyfxyj. cevj.

8 Вересня, 11:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій