Настільна версія
мова | язык

Співачка Соня Кей опублікувала свої інтимні фото в душі

8 Вересня, 14:20

Поділитися:

Молода українська співачка Соня Кей, яка доводиться близькою родичкою (племінниця) Софії Михайлівні Ротару, продемонструвала в своєму Instagram доволі пікантні світлини.

Обидві фотографії зроблені у душовій кабіні, на одній з них Соня еротично знімає нижню білизну, а на іншій – зовсім оголена. Цікаво, що раніше музична спадкоємиця сім’ї Ротару у соцмережах була більш стриманою та не дозволяла собі таких відвертих фото. Можливо тоді, ще будучи лондонською студенткою, Соня боялась засмутити таким вчинком батьків чи тітку або ж її стримував коханий хлопець? Нагадаємо, в Англії вона довгий час зустрічалась з німцем Кевіном Фенглером, у 2013-му він навіть прилітав до України знайомитися із сімейством Ротару.

Відверті знімки співачки взявся прокоментувати її музичний продюсер Володимир Минка.
«З Кевіном Соня давно не зустрічається, це студентське кохання залишилось там, в Лондоні. Впевнений, красивих хлопців і у нас вистачає, - сміється Володимир. – А якщо серйозно, то Соні зараз не до стосунків. Вона, повернувшись в Україну, повністю поринула у творчість. Зовсім скоро ми покажемо публіці абсолютно новий музичний матеріал європейського рівня. Що стосується фотографій, я думаю, дівчинка просто подорослішала!»
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Cjyz Rtq jge,ksredfkf cdjї synbvys ajnj d leis

8 Вересня, 14:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон