Настільна версія
мова | язык

Макс Барських представив кліп з "Ангелом" Victoria's Secret в образі русалки

9 Вересня, 12:15

Поділитися:


Алан Бадоєв і Макс Барських представили спільну відеороботу на пісню «Последний летний день» — п'ятий сингл з майбутнього альбому артиста, який побачить світ восени цього року.

Історію про загубленому рай знімали протягом п’яти днів у Португалії, використовуючи важкодоступні локації, куди реквізит і техніку знімальна група доставляла вручну. Головну роль в новому відео зіграв сам артист, а його музою стала «ангел» Victoria's Secret Дарина Малигіна, відома своєю роботою з Prada, Marc Jacobs, Miu Miu, Moschino.

Як це часто буває в роботі з Бадоєвим, знімання було пов'язане з небезпекою. Заголовні сцени кліпу знімали в підводній ущелині в скелі, яка «відкривалася» всього на півгодини на добу. За ці 30 хвилин команді режисера потрібно було зняти найбільш інтригуючі кадри — еротичну сцену кліпу і встигнути покинути печеру, поки вода повністю не затопить вхід. За задумом Бадоєва, відома модель постала перед камерами в образі русалки. Кілька годин на день дівчина проводила в холодній воді, одягнена в складний костюм ручної роботи дизайнерів Соні Солтес і Олени Гаджилової.

У Португалії знімали відразу дві версії кліпу: російськомовну «Последний летний день» і англомовна «Last Day Of Summer», яка вийде під ім'ям MICKOLAI для європейського глядача.
Нагадаємо, 4 листопада в київському концерт-холі Stereo Plaza відбудеться сольний концерт Макса Барських з прем'єрою нового альбому і кращими хітами.

Помилковий заголовок — Vfrc <fhcmrb[ ghtlcnfdbd rksg p @Fyutkjv@ Мшсещкшфэы Ыускуе d j,hfps hecfkrb
9 Вересня, 12:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван