Настільна версія
мова | язык

Львівський гурт DZIDZIO заявив, що у нього з’явився двійник

13 Вересня, 13:37

Поділитися:


За словами музикантів, нещодавно такий собі Олег Турко створив колектив під назвою DZIDZ’OFF, який «копіює образ Дзідзя та незаконно використовує у своїх виступах твори (пісні, фонограми та інше)». 

«DZIDZ’OFF – це двійники, які не мають свого пісенного репертуару, використовують образ DZIDZIO та його мегапопулярність, паразитують на чужій славі, примітивно переспівуючи без будь-якого дозволу пісенний репертуар, що їм не належить», – написали DZIDZIO на своїй сторінці у Facebook.
Музиканти запрошують згаданого вище Турка О. і його гурт DZIDZ’OFF до суду, щоб вони довели своє право на виконання пісень та використання іншого контенту.

Розібратися у цій темі колектив DZIDZIO спонукали часті випадки звернень та запитів від фанатів і журналістів на рахунок справжності їхніх виступів. «Прихильники введені в оману, плутають «псевдовиконавців» зі справжнім гуртом та приймають виступи двійників за наші, купують квитки, відвідують концерти, розчаровуються і просять нас вжити заходів щодо цих випадків», – розповіли музиканти.

Вони стверджують, що гурт DZIDZIO та його лідер Михайло Хома не мають жодного відношення до колективу DZIDZ’OFF, і звинувачують двійника в порушенні чинного законодавства України та спотворенні іміджу гурту DZIDZIO.
Помилковий заголовок — Kmdsdcmrbq uehn ВЯШВЯШЩ pfzdbd? oj e ymjuj p’zdbdcz ldsqybr

13 Вересня, 13:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)