Настільна версія
мова | язык

Джордж Клуні боїться за безпеку своєї дружини

21 Вересня, 13:02

Поділитися:


Актор побоюється того, що юридична діяльність може накликати небезпеку на Амаль

Амаль Клуні дала рідкісне телевізійне інтервю, в якому розповіла про свою нинішню підзахисну – 23-річну Наді Мурад – і зізналася, що Джордж побоюється того, що юридична діяльність може накликати небезпеку на Амаль. 

Дружина актора і раніше вела гучні судові справи: захищала інтереси Джуліана Ассанжа, Юлії Тимошенко, Мохамеда Нашида і інших. А тепер вона погодилася стати адвокатом Наді Мурад Басі Таха, яка провела кілька місяців в рабстві у терористів ІДІЛ, а зараз призначена послом доброї волі ООН. Надя походить з курдської етноконфесійної групи езидів, які проживають на півночі Іраку. 

"Європейський парламент, Парламентська асамблея Ради Європи, уряду США та Великобританії визнали, що в Іраку здійснюється геноцид проти езидів. Чому він не переслідується міжнародним кримінальним судом в Гаазі? Нещодавно я обговорювала цю тему з чоловіком. Звичайно, ми усвідомлюємо ризик", – зізналася 38-річна дружина голлівудської зірки в тому, що розуміє небезпеку свого становища. Амаль додала, що Джордж підтримав її і зміцнився в думці, що вона взялася за важливу справу, після того, як сам зустрівся з Надею. "Джордж теж розмовляв з Надею. Він все зрозумів", – додала Амаль. 55-річний актор не раз з повагою відгукувався про справу своєї дружини. "Я завжди дуже пишаюся, коли бачу її в судовому вбранні під час виступу в Страсбурзі. Це дуже вражає", – розповів актор.
Помилковий заголовок — L;jhl; Rkeys ,jїnmcz pf ,tpgtre cdj'ї lhe;byb

21 Вересня, 13:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон