Настільна версія
мова | язык

10 секретів краси від Лавіки

22 Вересня, 21:16

Поділитися:


Молода українська співачка Любов Юнак (Лавіка) відома не тільки як талановита поп-виконавиця, а й як затята прихильниця всього живого і натурального. Сьогодні вона поділилася з «ДО» власними рецептами досягнення гармонії з природою і розкрила кілька секретів краси, які може взяти на озброєння кожен!

1. Єднання з природою

Більшість засобів гігієни і побутова хімія завдають шкоди навколишньому середовищу. Пам'ятайте, що вибираючи безфосфатний порошок для прання, ви піклуєтеся про мільйони людей, які проживають в малорозвинених країнах і тих, хто гине від забруднення питної води. Придумайте свій власний авторський рецепт миючого засобу для підлоги з дитячим милом, спиртом і скибочкою лимона. Вибирайте органічні засоби гігієни і косметику, віддавайте перевагу всьому натуральному, і природа буде дякувати вам за доброту і усвідомлений екологічний спосіб життя!

2. Вода - джерело очищення і зцілення

Ранок нового дня повинен починатися зі склянки води (можна з лимоном і медом), з якою потрібно обов'язково встановити контакт. І це не жарт - я, наприклад, дуже часто нашіптую їй всі свої бажання. Я можу попросити собі здоров'я і бадьорості на цілий день. Це ж я роблю перед умиванням або коли готую напій рідним і близьким. Якщо не вірите в силу такого ритуалу - поцікавтеся на дозвіллі працею Масару Емото про пам'ять води і вплив звуків на її структуру.

3. Їжа - джерело енергії

Найчастіше ми переїдаэмо або вживаємо некорисну їжу через стреси і байдикування. Але ж згадайте: коли ми закохані або нас чекає активний день, повний цікавих справ і подій - ми абсолютно забуваємо про їжу. У такі моменти звичайне яблуко або легкий салат здатні замінити «необхідний» підсвідомості шоколадний батончик або здобну булку. Що стосується дієт - вони є величезним стресом для організму. Адже коли ви щось виключаєте з життя насильно - організм стає більш вразливим для різних захворювань. Завжди пам'ятайте, що ваш організм наймудріший - прислухайтеся і не знущайтеся над ним. Любіть свій кожен прийом їжі, оточіть себе гарним посудом і готуйте з радістю, любов'ю і повагою до себе!

4. Сонце і музика чудово підвищують настрій!

Перш ніж поскаржитися на відсутність щастя у своєму житті - «прогуляйте» свою нудьгу. Плеєр вам у вуха і яскравого сонечка над головою!

5. Природа знає краще

Я не прихильник зовнішніх експериментів, оскільки знаю, що будь-яке бажання зміни зовні свідчить про дискомфорт всередині. Іноді пофарбувати волосся і змінити стрижку набагато простіше, ніж звільнитися з роботи, яка тобі не до душі. Якщо колір волосся хочеться змінити натуральним чином - лимон вам на допомогу. Влітку я користуюся мінеральною водою зі скибочкою лимона для того, щоб зробити свої локони більш світлими (лимонна кислота сприяє натуральному вигорянню волосся в разі контакту з сонячним світлом). Увага! Цей спосіб лише для власниць натурального кольору волосся, оскільки існує загроза посиніти або позеленіти від хімічної реакції лимонної кислоти з фарбою.

6. Зволоження та харчування

Кокосова олія ідеально живить шкіру і волосся.

7. Зелений чай - антиоксидант

Це не тільки мій улюблений напій, а й відмінний еліксир для ранкових вмивання.

8. Тільки органіка!

Одним з найважливіших факторів при виборі догляду за собою для мене є натуральність продукції без ароматизаторів, ароматизаторів, з органічної еко-упаковкою з паперу. У моєї улюбленої фірми Couleur Caramel, наприклад, є лінія декоративної косметики, яка ідеально відповідає кожному з цих пунктів. З коштів по догляду за собою вибираю Avene, L'Atelier des Delices, Yves Rocher. З бюджетних українських брендів - це мило для душі, тіла і душу від SoapMeSoftly (гелями для душу я не користуюся), косметика PeNa і Hello Sailor Soap.

9. Масаж - заряд бадьорості на весь день

Масаж для тіла та обличчя - це єдина спа-процедура, яку я відвідую. Для тіла краще тайський масаж, для себе - масаж з живильними маслами фірми L'Atelier des Delices.

10. Ароматерапія для душі

За допомогою запахів і нашого до них сприйняття можна виробити безліч дуже корисних рефлексів. Наприклад, боротися з безсонням допоможе лавандова олія на зап'ястях. Кожен раз, перш ніж вирушати до Морфея, повторюйте лавандовий ритуал. Перед походом в спортзал або перед розумовим навантаженням запалюйте аромалампу з цитрусовою олійкою. Спочатку асоціативний ряд заходів і прив'язки діяльності входитимуть в звичку, а після для глибокого сну або активної спортивного тренування вам буде досить лише аромату. На жаль, натуральних ароматичних олій на полицях наших магазинів дуже мало. З хороших фірм - ViVaScent 100%, Кarmakamet Secret World, Styx Naturcosmetic. Перш ніж купувати олійку, зверніть увагу на її тару - вона повинна бути з темного скла. Увага: всі фруктові солодкі аромати (крім цитрусових) - це синтетичні ароматизатори. Їх не беріть.
Помилковий заголовок — 10 ctrhtnsd rhfcb dsl Kfdsrb

22 Вересня, 21:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин