Настільна версія
мова | язык

MONATIK feat L'One: світ занурився в «Сон» від українського мультиартиста і грузинського репера!

27 Вересня, 13:45

Поділитися:

Мультиартист MONATIK став частиною нового альбому «Гравітація» відомого репера L`One.

L`One і MONATIK випустили спільний трек «Сон», який увійшов до нового альбому репера L`One «Гравітація». Варто відзначити, що трек створювався авторами на відстані і «в різних світах». Спілкування проходило виключно онлайн, але ця дистанція тільки додала правильної атмосфери треку і допомогла передати той месидж, яким заряджені музиканти.

Трек «Сон» звучить в альбомі поряд з такими виконавцями як Баста, Владі, Ялинка, Христина Si та іншими.

«Вітаю L`One з днем ​​народження крутого альбому. Дуже радий бути частиною # гравітація !, - прокоментував MONATIK вихід нового альбому репера, а також додав рядки, значення яких відображає основний зміст спільного треку: «... Ми засинаємо з тобою в різних світах ..., в яких # світ звучить, як # сон. Але я вірю, що зовсім скоро # дорогавнікуди в результаті завершиться Одним Світом! Дякую за творчість! # Мирувсім »

Сьогодні ж шанувальників артистів чекав приємний сюрприз. Одночасно з релізом альбому вийшов і спільний відеокліп L`One і MONATIK - "Сон". Поринути в атмосферу нової музичної колаборації можна вже зараз!

Нагадаємо, що вже 29 вересня мультиартист вирушає у Всеукраїнський тур # MONATIKзвучить, який стартує в місті Черкаси. Фінальний концерт туру відбудеться в Києві 18 листопада в концертному залі StereoPlaza.
Помилковий заголовок — ЬЩТФЕШЛ ауфе ДэЩту^ cdsn pfyehbdcz d «Cjy» dsl erhfїycmrjuj vekmnbfhnbcnf s uhepbycmrjuj htgthf!
27 Вересня, 13:45

Поділитися:

прес-служба

Теги: MONATIK, Сон, трек, LOne

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)