Настільна версія
мова | язык

ДіКапріо проміняв Бар Рафаелі на зірку серіалу

18 Травня, 22:33

Поділитися:

Американські та європейські таблоїди пишуть про можливе нове романтичне захоплення голлівудського актора Леонардо ДіКапріо. Це - актриса Блейк Лайвлі, зірка серіалу "Пліткарка".

Нагадаємо, актор нещодавно розійшовся зі своєю дівчиною Бар Рафаелі, стосунки з якою тривали шість років.

Видання The New York Post, яке присвячено знаменитостям, писало, що Лео і Блейк бачили разом увечері в Нью-Йорку ще в п'ятницю, 13 травня. Вочевидь, потім вони вилетіли на кінофестиваль до Канн, так як цього тижня їх помітили на території готелю Hotel du Cap Eden Roc, розташованого на півострові Кап д'Антіб, між Ніццою і Каннами.

Британський таблоїд Daily Mail опублікував знімки, на яких видно, як ДіКапріо і Лайвлі обіймаються на палубі яхти, пришвартованої на пристані Французької Рив'єри. Поруч з ДіКапріо і Лайвлі заходом сонця милувалися режисер Стівен Спілберг і його дружина Кейт Кепшоу.

Чутки про любовний зв'язок Лео ДіКапріо з юною актрисою Блейк Лайвлі, яка молодша за нього на 13 років, з'явилися ще в листопаді минулого року, після того, як вони разом повечеряли в нью-йоркському ресторані "Lion". Однак пізніше з'ясувалося, що Лео і Блейк зовсім не замовляли вечерю на двох. Вони прийшли в ресторан в компанії з ще шістьма людьми, відомими в Голлівуді. Серед них був, наприклад, режисер Баз Лурман, який працював з ДіКапріо над новою екранізацією роману Скотта Фітцджеральда "Великий Гетсбі".
Помилковий заголовок — LsRfghsj ghjvsyzd <fh Hfaftks yf pshre cthsfke

18 Травня, 22:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)