Настільна версія
мова | язык

Lviv IT Arena 2016 — технології, продукт і бізнес

3 Жовтня, 16:01

Поділитися:

З 30 вересня по 2 жовтня у Львові втретє відбулась міжнародна конференція ІТ-фахівців на стадіоні "Арена Львів". Подія зібрала понад 2000 учасників і близько 100 доповідачів з України та світу.

Доповіді, воркшопи і дискусії традиційно проходили по трьох панелях — технології, продукт і бізнес. Всю детальну інформацію можна прочитати на офіційному сайті конференції.

Було представлено чимало стендів провідних ІТ-компаній України. Щоб привернути свою увагу, компанії вдавалися до різноманітних акцій і розіграшів, дарували подарунки, робили масаж усім бажаючим, дозволяли заглянути в окуляри вірутальної чи доповненої реальності, можна було навіть занурити свою голову у шолом зі смартфоном всередині, позбавляючи себе від навколишнього шуму.

В рамках події, також відбулася виставка сучасних розробок «Tech Expo», на якій було представлено різні інноваційні девайси і ґаджети українського виробництва. Серед них: Танк ЕТ-1 компанії «ELEKS», перший український електрокар «Synchronous», система розумного будинку «DIGI 24», багатофункціональний годинник «LaMetric» для дому і офісу, годинник для плавання «Swimmerix», аксесуар «SenStone» для миттевого переведення голосу в текст, розумний дзвінок «Ring», та багато іншого...

Крім того, усі бажаючі мали змогу згадати з чого все починалось і в прямому значенні доторкнутись до минулого сфери ІТ. Адже львівський ІТ музей зробив чималу виставку раритетних комп'ютерів і комп'ютерного обладнання радянського і зарубіжного виробництва.

На завершення конференції, розробники, які представили найкращі стартапи отримали цінні нагороди. Завершення конфереції відсвяткували на фестивалі електронної музики та технологій «Futureland» на якому зіграв всесвітньо відомий діджей Netsky, українські діджеї T-One, Omnia, Iversoon & Alex Daf та колектив Funk Masters (MaxNRG, Derrick, Tonika).

Організатори події: «Lviv IT Cluster», «Eleks», «Startup Depot», «LITS» та «GDG Lviv».
Помилковий заголовок — Дмшм ШЕ Фкутф 2016 — nt[yjkjusї? ghjlern s ,spytc

3 Жовтня, 16:01

Поділитися:

Фото: Тарас Бóгдан ©

Теги: Львів, ІТ, арена, новинки, гаджети

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)