Настільна версія
мова | язык

Джастін Бібер здивував публіку несподіваним і благородним вчинком

18 Жовтня, 09:20

Поділитися:


Джастін Бібер насолоджувався відпочинком з приятелем на парубочій вечірці в одному з ресторанів Лондона. Потім співак приємно здивував натовп шанувальниць, що чекали кумира біля входу в заклад.

22-річний співак Джастін Бібер, нещодавно насолодився відпочинком на парубочій вечірці в ресторані Синьйор Сасси в компанії футболіста Месут Озіл. Захід відбувся в неділю в Лондоні після того, як артист вдало виступив у рамках світового турне "Purpose".

Джастіна Бібера помітили на заправній станції Лондона, ще до зустрічі з приятелем – футболістом Арсеналу. Серцеїд одягнений був дуже стильно.

На виході із закладу зібралася юрба дівчат, які чекали виходу свого кумира. Шанувальниці сподівалися хоча б сфотографуватися із зіркою або взяти у нього автограф. Однак, всі до єдиної були вельми здивовані й навіть шоковані несподіваним вчинком Бібера.

Справа в тому, що коли знаменитий юнак вийшов з ресторану, в руках він тримав троянди, запаковані по одній штуці. Він щедро і з величезною посмішкою почав роздавати квіти своїм шанувальницям.

Слід додати, що закордонні таблоїди підозрюють, що Джастін шукає собі нову любов, адже його серце, як і раніше вільне.
Помилковий заголовок — L;fcnsy <s,th plbdedfd ge,ksre ytcgjlsdfybv s ,kfujhjlybv dxbyrjv

18 Жовтня, 09:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон