Настільна версія
мова | язык

Сіара з чоловіком Расселлом Вілсоном чекають на появу дитини

21 Жовтня, 09:36

Поділитися:

Деякі шанувальники вважають, що аренбі-співачка приховує вагітність під одягом.

Артистка потрапила в поле зору фотографів, коли з’явилася на презентації одно з брендів в готелі Нью-Йорка 18 жовтня. Вона була в білому вільному жакеті та просторих штанах того ж кольору. Після того, як ці знімки опинилися в мережі, деякі з шанувальників артистки рознесли припущення, що 30-річна виконавиця може бути при надії.
Вона тільки підживила чутки, коли завітала на одне з телешоу. Там вона була в чорному костюмі з тканинними брижами, які приховували її живіт, і знов-таки – просторих штанах.

Ні Сісі, ні її чоловік-зірка «НФЛ» не прокоментували новини, але кілька інсайдерів вдалися до цього. Вони поділилися з «E! News», що співачка дійсно чекає на дитину. «Ciara вагітна і схвильована з приводу того, що стане мамою. Рассел хоче мати двох-трьох дітей. Вони обоє мріють про велику родину», – зазначило одне з джерел.

Пара побралася в Англії 6 липня 2016 після року зустрічей. Виконавиця хіта «I Bet» вже є матір’ю дворічного сина Ф’юче Захіра Вілбурна, батьком якого є її колишній наречений Future.
Помилковий заголовок — Csfhf p xjkjdsrjv Hfcctkkjv Dskcjyjv xtrf.nm yf gjzde lbnbyb

21 Жовтня, 09:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван