Настільна версія
мова | язык

Скарлетт Йоханссон відкрила в Парижі магазин

25 Жовтня, 13:19

Поділитися:

Голлівудська актриса особисто обслуговувала перших клієнтів.

Скарлетт Йоханссон особисто відкрила в Парижі магазин з продажу попкорну. Крамниця називається "Yummy Pop" в "зоряному" паризькому кварталі Маре. На відкритті магазину актриса особисто стала за прилавок і продавала відвідувачам частування.

Новий бізнес Йоханссон заснувала разом з чоловіком – Роменом Дориаком. Він теж був присутній на відкритті і всіляко підтримував дружину. 

- Привести обожнюваний американцями продукт в моє найулюбленіше європейське місто, — це наша родинна мріяла вже кілька років, – розповіла Скарлетт журналістам.

Також актриса стверджує, що таким чином сподівається зміцнити дружні стосунки між Парижем і Нью-Йорком.

В магазині зірки буде продаватися не просто попкорн, а його більш вишукані версії. У закладі можна буде спробувати попкорн з морською сіллю, оливковою олією, полуницею з вершками, пармезаном, шавлією та іншими оригінальними смаками.

Невідомо, наскільки добре американський фаст-фуд буде продаватися в гастрономічної столиці Європи – адже попкорн, як не крути, дуже калорійний продукт. Стандартне відерце солодкої кукурудзи, яке продають в кінотеатрах, наприклад, містить 1900 калорій – денну норму дорослої людини. Хоча, дивлячись на худеньку Скарлетт, можна подумати, що від попкорну сильно не поправишся, але це далеко не так.

31-річна Скарлетт Йоханссон входить в десятку найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду. У рейтингу Forbes-2016 вона потрапила на третє місце з річним доходом в 25 мільйонів, хоча роком раніше вона була на другій сходинці.
Помилковий заголовок — Crfhktnn Qj[fyccjy dslrhbkf d Gfhb;s vfufpby

25 Жовтня, 13:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон