Настільна версія
мова | язык

Зірки теж страждають: Тіна Кароль йде оформлювати розстрочку на комуналку

27 Жовтня, 10:16

Поділитися:


Співачка зізналась, що готується до найгіршого, тому в неї вдома встановлений не тільки газовий котел, але й електричний.

Співачка Тіна Кароль заявила, що їй не вистачить грошей для оплати опалення в будинку після підвищення вартості комунальних послуг. При цьому вона з жахом чекає квитанцій з новими цінами на послуги ЖКГ. Про це Кароль поскаржилася в інтерв'ю KP.ua, передають Патріоти України.

«У будь-якому випадку, нові тарифи - це справжнє здирництво. І навіть з урахуванням того, що ми терпляча нація - досить! Повинна ж бути якась межа. Артисти теж люди і більшість - прості. Ми теж отримуємо платіжки з нереальними цифрами і мимоволі виникає питання: а що ж далі? Як там кажуть - оформляти кредит можна на оплату комунальних послуг? Ось піду і візьму такий кредит оформляти. Тільки не розумію - мені свій голос треба буде закласти? Я мерзлячка, люблю, коли вдома тепло і мені не можна переохолоджуватися, мій голосовий апарат відразу ж дає збій», - обурюється Кароль.

При цьому зірка естради готується до гіршого. «У нас котел, газове опалення. Але якщо нам газ відріжуть (адже ситуація нестабільна) є і запасний варіант. Щоб бути готовими до всього, ми ще й електричний котел встановили», - заявила вона.
Помилковий заголовок — Pshrb nt; cnhf;lf.nm^ Nsyf Rfhjkm qlt jajhvk.dfnb hjpcnhjxre yf rjveyfkre

27 Жовтня, 10:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків