Настільна версія
мова | язык

Принц Джексон розповів про своє життя після спочинку короля поп-музики

7 Листопада, 13:24

Поділитися:


Майкл Джексон надягав дітям маски та вуалі в громадських місцях, щоб вони могли мати приватне життя.


В інтерв’ю із «Los Angeles Times» 19-річний Принц Майкл поділися тим, як це бути сином короля поп-музики. Виявляється, він та його брати з сестрами й не думали, що закривати обличчя з указівки тата – це дивно.

«Мій батько розмовляв зі мною, як із дорослим. Він висловив нам причину тих масок. Просто він хотів, щоби без нього в нас було власне життя», – мовив нащадок виконавця. Джексон також казав малечі нікому не довіряти.

«Це звучить погано, але... чимало людей мають власні мотиви. Він казав: "Не довіряй комусь лише тому, що його ідея звучить добре – досліджуй ситуацію". Існує чимало людей, що воліють узаємодіяти (зі мною та моїми братами й сестрами) тільки в зв’язку з тим, хто ми є"».
У коментарі для «Times» Принц Майкл також захистив тата від звинувачень у розбещені та жорстокому поводженні з дітьми, які затьмарюють його творчу спадщину. Юнак поділився, що після відходу Майкла він та інші діти зазнали інформаційних бомбардувань:
«Після того, як він помер, нас засипали купою всього. Це був шок. Навалилося все й одразу. Ми дізналися, що боротися з цим можна тільки ігноруючи це».

Принц зазначає, що досі сумує за татком. Він також пригадав момент, коли усвідомив, що є сином короля поп-музики: «Гадаю, я ніколи не думав про те, чи інші діти жили, як ми. Але одного разу я усвідомив, ким він був. Я усвідомив, що наше життя не було нормальним. Пригадую, як у "Діснейленді" я підійшов до вікна, а там була купа фанів, котрі чекали на можливість зробити знімки зі мною. Я думав, це нормально, тож просто махав рукою у відповідь. Так я думав аж до того, поки не побачив відео його виступу, на якому люди мліли та непритомніли. Тоді я збагнув, що його робота чимало значить для людей».
Помилковий заголовок — Ghbyw L;trcjy hjpgjdsd ghj cdj' ;bnnz gsckz cgjxbyre rjhjkz gjg-vepbrb

7 Листопада, 13:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)