Настільна версія
мова | язык

Джолі не має наміру "ділитися" дітьми з Піттом - ЗМІ

8 Листопада, 13:12

Поділитися:

Подейкують, американська акторка Анджеліна Джолі вважає, що про спільну з Бредом Піттом опіку над їхніми дітьми, якої він узявся домагатися, і мови бути не може.

Єдине, що вона готова дозволити, це побачення екса з синами та дочками, та й те під наглядом.

Про це стало відомо "TMZ" від джерел наближених до Енджі.
Джолі хоче, щоби Пітт спершу привів до ладу своє життя, зокрема розібрався зі вживанням наркотичних речовин та проблемами з гнівом. Допоки цього не буде, акторка налаштована люто битися за одноосібну опіку над дітьми.

Тим часом джерела, наближені до Бреда, зазначають, що остаточне рішення щодо того, хто буде опікуном дітей, залежатиме від Департаменту у справах дітей та родини, під чиїм наглядом зараз перебуває зіркове сімейство. А тамтешні експерти буцімто схиляються до того, що Пітт - хороший батько.

До слова, днями у скандальну тему розлучення "Бренджеліни" знову виявилася втягнута екс-дружина актора, Дженніфер Аністон. І винен у цьому ніхто інший, як її нинішній чоловік Джастін Теру. Про це пише "The Mirror".

У своєму фотоблозі Теру розмістив зображення берлінського графіті, де, зокрема, є напис "f*ck Бред Пітт". А ще в переліку були такі речі, як Facebook, війна, кокаїн, расизм тощо.
Разом із цим Теру наголосив, що не намагається ні на кого кинути тінь, адже він "не 11-річна дитина".

Нагадаємо, коли світ ошелешила новина про розлучення, здавалося б, зразкової пари, у соцмережах з'явилася купа картинок та гіфок із Дженніфер Аністон, чий шлюб свого часу зруйнувався саме через Джолі.
Помилковий заголовок — L;jks yt vf' yfvshe @lskbnbcz@ lsnmvb p Gsnnjv - PVS

8 Листопада, 13:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван