Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Еністон прикрасила обкладинку Marie Claire

9 Листопада, 14:07

Поділитися:


Актриса Дженніфер Еністон стала героїнею грудневого номера Marie Claire: 47-річна актриса взяла участь у фотосесії на палубі корабля, прикрасила собою обкладинку журналу і дала відверте інтерв'ю виданню, в якому розповіла про стосунки з Джастіном Теру і чутках, що кривдять і переслідують її.

Зірка нової комедії "Новорічний корпоратив" (Office Christmas Party) зазначила, що проблеми, про які вона частково писала в своєму літньому есе, нікуди не поділися і раніше отруюють їй життя.

"Моє сімейне становище, статус розлученої жінки, відсутність бойфренда вважалися ганебними. Чому на жінку дивляться тільки через цю вузьку призму? Я занадто багато працювала і була успішною в кар'єрі, щоб мій статус був опущений до кліше бездітної жінки", - сказала актриса в інтерв'ю.

Вона додала, що зараз відчуває себе набагато краще, ніж раніше, тому що в її житті з'явився Джастін Теру, з яким вона дуже щаслива.

"Чому мені так добре поруч з чоловіком? Він обожнює мене і оточує увагою, в якому б стані я не перебувала. Мені не страшно відкривати йому душу. До того ж Джастін робить мене краще, тому що відчуваю потребу піклуватися про нього. Мені боляче думати, що з ним щось не в порядку. Він дуже хороша людина ", - розповіла про свою другу половину Дженніфер.

За її зізнанням, згодом шлюб в списку пріоритетів зайняв перше місце в обох акторів, тому вони свідомо відмовляються від роботи в інтересах один одного. Нагадаємо, Дженніфер Еністон і Джастін Теру обмінялися клятвами вірності в серпні 2015 роки після трьох років знайомства.
Помилковий заголовок — L;tyysath Tyscnjy ghbrhfcbkf j,rkflbyre Ьфкшу Сдфшку

9 Листопада, 14:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій