Настільна версія
мова | язык

KіRA MAZUR знову шокує експериментами!

10 Листопада, 11:35

Поділитися:


Одна з найбільш епатажних українських виконавиць молодого покоління, KіRA MAZUR, вирішила підірвати український шоу-бізнес незвичайним творчим експериментом. Співачка записала свою нову пісню з хором столичних продвинутих бабульок.

Як і всі її пісні,
NARODNA – поза всіх існуючих форматів ніби нашептали духи зі стародавніх українських переказів… «І дуже мені просилося додати в пісню ще голосів... Ну, хто, як не люди з народу, можуть найкраще передати настрій цієї пісні?!», – подумала співачка і втілила свою ідею в життя, запросивши на запис київських бабусь.

І не дивно, що KіRA, образ якої пов’язують із містикою, познайомилася з ніби то звичайними бабусями саме під час святкувань Хеллоуіну! До речі, ні в однієї з новоспечених артисток не виявилося музичної освіти, але це анітрохи не зіпсувало пісню, а навпаки, додало їй особливий шарм і колорит!

Нагадаємо, що навесні KіRA MAZUR, підопічна продюсера відомої французької співачки ZAZ - Керредіна Солтані, вже шокувала фантастичним відео «Карі очі», а влітку представила драйвову містичну композицію «Ти милий».


Помилковий заголовок — ЛsКФ ЬФЯГК pyjde ijre' trcgthbvtynfvb!
10 Листопада, 11:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків